• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

Büyükbayraktar Kulüpler Birliği yönetiminde

25.12.2016 12:16
Büyükbayraktar Kulüpler Birliği yönetiminde
Geçtiğimiz Haziran ayında kurulan 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'nin ilk olağan genel kurul toplantısı, İstanbul'da gerçekleştirildi. Toplantıda Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar yönetim kurulu üyesi oldu.

Gümüşhanespor’u temsilen Asbaşkan Mutlu Gürler’in katıldığı toplantı İstanbul Movenpick Otel'de düzenlendi. Toplantıda 2. ve 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı.

Tek liste ile yapılan seçim sonrasında birliğin hedeflerine uygun bir ruhla oybirliği ile seçilen yönetim kurulunda Spor Toto 2.Lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren, Ziraat Türkiye Kupası H grubunun lideri Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar da görev aldı.

Spor Toto 2. Lig kulüplerinden Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün başkanı Cengiz Günaydın’ın birliğin ilk başkanı seçildiği toplantıda tüm kararlar oybirliği ile alınırken, tüm kulüplerin ve görev yapan sporcu ve teknik heyetlerin sorunlarının çözümünün öncelikli görev olarak benimsenmesi ilkesi temel hedef olarak belirlendi.

Kulüplerin yaşadığı ortak sorunların çözümü ve bu alanda uzun yıllara dayalı tecrübesi olan kulüp başkanlarının bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması için birlik yönetiminin tüm bölgeleri kapsayacak nitelikte bir bileşimle yapılanması yoluna gidilen toplantıda, Birlik Yönetimi 11 asıl ve 11 yedek üyeden oluşmakla birlikte tüm üyelerin oy hakkı kullanarak tüm kararlara katılması yönünde prensip kararı alındı.

Birlik yönetiminin ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini ziyaret etmesi, ardından Gençlik Spor Bakanlığı ve ardından da Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı makam ziyaretleri için seçilen yönetim kuruluna yetki verildi.

Toplantıya katılan Gürler, Kulüp başkanlarının bu tarihi genel kurula gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımın birlik amaçlarının gerçekleşmesi için umutlu bir işaret olarak algılandığını belirterek, “Birlik içerisinde çıkılan yolda birliği koruyarak devam etme kararlılığını sergileyen tüm kulüplerimiz ve Yönetim Kurulu başkanlarını takdir ve şükranla selamlıyor spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

91 kulübün katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Fatih Karagümrükspor kulübü başkanı Cengiz Günaydın’ın başkanlığındaki 2. lig ve 3. lig Kulüpler Birliği yönetimi şu isimlerden oluştu:

Cengiz Günaydın, Fatih Karagümrük AŞ. Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhanespor, Aydın Gülmez, Batman Petrolspor AŞ. Murat Şahin, Anadolu Üsküdarspor, Ecmel Faik Sarıoğlu, İstanbulspor AŞ.
Murat Kaplan, Nazilli Belediyespor Zeki Gül, Çorum Belediyespor
Ali Demirhan, B.Ş. Belediye Erzurumspor Abdulkadir Dışçi, Bugsaşspor
Ahmet Şahin, Gölcükspor Arif Okan Uysal, Fethiyespor

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim