• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 22 °C

BÜYÜK FARK

24.02.2020 10:30
BÜYÜK FARK
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 25.haftasında deplasmanda karşılaştığı Manisa FK’ya 7-1 gibi farklı skorla mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 25.haftasında deplasmanda karşılaştığı Manisa FK’ya 7-1 gibi farklı skorla mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü biraz daha eline alan ligin favori ekiplerinden ev sahibi Manisa FK, ilk ciddi atağında golü buldu. 

9. dakikada sol kanattan gelişen atakta, bir anda defansın arkasına sarkan Dilaver Güçlü kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu kaleci Ogün Alkan harika çeldi. Dönen topu bu kez Dilaver ortaya çevirince boş pozisyonda Serdar Deliktaş topu ağlara gönderdi.

15.dakikada ise temsilcimiz organize bir atakla beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen hızlı atakta Furkan Mızrak’ın ortasını iyi takip eden Hasan Kaşıkara kafayla ceza sahasına koşu yapan Tekin Adar’a indirdi, Tekin net bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Beraberlik golünün ardından yeniden baskısını artıran ev sahibi ekip, 24.dakikada Sertaç Çam ile üstünlük golünü buldu ve ilk yarı Manisa FK’nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı Dağıldık

İkinci yarının neredeyse tamamı istemediğimiz şekilde oynandı. Tamamen rakibin kontrolünde geçen ikinci 45 dakikada kalemizde 5 gol gördük.

Ev sahibi ekip; 52.dakikada Sertaç Çam, 62.dakikada penaltıdan Dilaver Güçlü, 71.dakikada Zahid Fındık, 74.dakikada Sertaç Çam ve 85.dakikada yine Zahid Fındık’ın golleriyle karşılaşmayı 7-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim