• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

BÜYÜK BAŞARI

24.09.2018 13:05
BÜYÜK BAŞARI
Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde kendi çabalarıyla fitness çalışan Muhammet Kodalak, İstanbul'da 12-16 Eylül tarihlerinde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında Türkiye 3’üncüsü oldu.

Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde kendi çabalarıyla azmederek çalışan Muhammet Kodalak İstanbul'da düzenlenen “Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness” şampiyonasında 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Torul’da ilgi duyduğu fitnessa çalışan 24 yaşındaki Muhammet Kodalak, Türkiye genelinden 12 sporcunun katıldığı “Türkiye Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme +180 sikleti Fitness” turnuvasında 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Veli Yılmazer kendisini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Torul Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğünün Emeği Fazla

Turnuvadan elde ettiği dereceden mutluluk duyduğunu ifade eden Kodalak, turnuvaya hazırlanma süresinde kendisine destek olan İlçe Spor Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Çalışmalarına her zaman, her saatte destek olunduğunu söyleyen Kodalak, “Spor yapmayı gerçekten çok seviyorum. Torul Spor Salonunda çalışmalarımı düzenli olarak yaptım. Burada yarışmaya hazırlanmaya karar verdim. Bütün çalışanlar benimle yakından ilgilenerek hem turnuvaya katılma sürecimde, hem de hazırlık sürecimde yardımcı oldular. Sonrada İstanbul'da ki Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasına katıldım ve 3'üncü oldum. Bu dereceyi almamda bana destek olan aileme, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Veli Yılmazer’e ve tüm Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Salonumuzdan Çıkan Sporcular Bizi Gururlandırıyor

Her zaman sporculara destek olacaklarını ifade eden Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Veli Yılmazer ise “Bu tesisleri vatandaşlarımız faydalansın, spor yapsın, sağlıklı yaşasın diye emek harcıyoruz. Bugün görüyoruz ki salonumuzdan Türkiye çapında ses getiren sporcularımız ortaya çıkıyor. Salonunuzdan çıkan sporcularımız bizi gerçekten çok gururlandırıyor. Genç arkadaşımızı başarısından dolayı kutluyorum. Bütün vatandaşlarımızın spor salonlarına ve diğer kurslara davet ediyorum. Buradan yetişen sporcularımızın Olimpiyatlarda, dünya çapında yarışmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim