• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 26 °C

BU TAKIM LİGDE KALSIN

13.03.2020 11:06
BU TAKIM LİGDE KALSIN
TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un başkanı Muharrem Güray Eroğlu, “Pimini çektiler, el bombasını kucağımıza bıraktılar. Şuan hiç kimsenin umurunda değil” diyerek ortak amaçlarının Gümüşhanespor olduğu vurgusuyla birlik, beraberlik çağr

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un başkanı Muharrem Güray Eroğlu, “Pimini çektiler, el bombasını kucağımıza bıraktılar. Şuan hiç kimsenin umurunda değil” diyerek ortak amaçlarının Gümüşhanespor olduğu vurgusuyla birlik, beraberlik çağrısı yaptı.

Çay TV'de yayınlanan 25. Saat programına katılan Eroğlu, ÇAY TV Ankara Temsilcisi İbrahim Eksilmez'in sorularına samimi cevaplar verdi.

İnanmış bir kadroyla takımın yola devam ettiklerini belirterek, bir enkaz devraldıklarını ifade eden Eroğlu, “Göreve geldiğimizde 1,5-2 yıldır hiç ödeme almamış, sahte çekler verilmiş sporcularla karşılaştık. Futbolcuların hak ettiği parayı sahte çeklerle geçiştirmişler. Bu sürede ödenmeyen paraları karınca kadarınca bizler ödemeye çalıştık” dedi.

Tek Başıma Buraya Kadar Getirebildim. Kimse Verilen Sözleri Tutmadı

Kendisinin İzmirli olduğunun kamuoyunda konuşulduğunu fakat kendisinin Ankaralı olduğunu ifade eden Eroğlu, “Ankaralıyım. 59 yıllık otomotiv sektöründeyiz. Bir telefonla kendimi yönetimde buldum ve hayatımda ilk defa Gümüşhane’ye gittim. Bu yönetimde sadece 2 kişi ödeme yaptık. Sporcularımıza belli bir miktar ödeme yaptık. Transfer yasağı söz konusu oldu. Valimiz vasıtasıyla 200 bin lira Cengiz İnşaat, 250 bin lira da Koza’dan geldi. Bu gelen 450 bin liranın bir lirasının bile faydasını göremedik. Yönetimin kendi arasında çıkan çatlaklık nedeniyle. Beni en çok üzen herkes kendi menfaatleri çıkarında. Gümüşhane’yi düşünüp hareket eden olmadı. Birisi başka yerlere ödeme yaptı, birisi olmayacak yalanlar söyledi. Ben mali işler sorumlusuydum ama sadece ödemelerde aranıyordum. Para geldiği zaman mali işler sorumlusu ortada yoktu. Bu durum da beni çok rahatsız etti. Cengiz Fırat başkandı. Sağlık sorunlarını sebep göstererek kulüp başkanlığından ayrıldı. Transfer yasağı da açılmadı. Kulüp boşta kalacaktı. Hazır olan yönetimle yürüdük. Bana verilen taahhütler vardı diğer yöneticilerimiz tarafından ama şuan ne kadar acı ki tek başıma buraya kadar getirebildim. Kimse verilen sözleri tutmadı. 1 TL bile fayda görmedik. En son deplasmanda bile başkan yanındayız otel parasını ödeyeceğiz diyen insanlar resmen oyalama taktiği uyguladılar” diye konuştu.

Hayatımda Görmediğim Kadar Üçkağıtçılık, Sahtekarlık, Düzenbazlığı Gördüm

Kimsenin Gümüşhanespor’u düşünmediğini savunan Eroğlu, “Biz aynı bayrağın altındayız. Ayrımcılığa gerek yok Ankaralı, Gümüşhaneli diye. Göreve gelmekteki amacım herhangi bir menfaatim, alışverişim, hiçbir çıkarım yok. Ben çoluğumun çocuğumun rızkını buraya yatırıyorum ve eşimi hasta yatağında bırakıp deplasman maçlarına giden bir insanım ben. Ama bunun yanında hayatımda görmediğim kadar üçkağıtçılık, sahtekarlık, düzenbazlığı gördüm. Şuan istifa etmemin bir faydası yok. Kayyuma gitse daha kötü olacak. En azından öyle yada böyle kendimiz idare edebiliyoruz. Kulübe 2 aydır 1 milyona yakın para geldi. Ama ortada hayır gören bir durum yok. Futbolcu arkadaşlarda güven ortamı kalmadı. Şimdiye kadar her gelen kandırmış. Herkes menfaat, çıkar gözetmiş. Takım kötüyken kimse sahip çıkmıyor. Gümüşhane’de bu kadar işadamı, büyüklerimiz, siyasetçilerimiz var ama birinden fayda görmedim. Dünyada paranla rezil olabileceğin başka bir sistem yok. Ben yaklaşık 1 aydır başkanım. Geçmişten gelen borç çok. 12 milyon civarında borç var bahsedilen. Hep beraber birlik olalım. Ben kendimi fahri Gümüşhaneli olarak görüyorum. Ben her hafta Gümüşhane’deyim.  Az veya çok birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ben olmasan bile bu takımın yürümesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Bu Çocuklar İstedikten, Motive Olduktan Sonra Yenemeyecekleri Takım Yok

Adeta karanlık bir kuyuya taş attıklarını, hiçbir gelirleri olmadığını ifade eden Eroğlu, “Herşey kısıtlı. Herkese borç yapmışlar. Ankaralıyım diye neler yaptılar. Irkçılık yapmaya gerek yok. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Takım düşerse herkes zararını görecek. Bu düşmanlık nedir. Ben her iç saha maçlarında artık stadımızın tıklım tıklım dolmasını istiyorum. Bu çocuklar istedikten, motive olduktan sonra yenemeyecekleri takım yok” dedi.

Birlik Olalım Bu Takım Ligde Kalsın

Gümüşhane kamuoyuna “Bu takıma sahip çıkalım. Düşmenin kimse faydasını görmez” çağrısında bulunan Eroğlu, “Bu takım ligde kalacak. O enerji ve sinerjiyi görüyorum oyuncularımızda. Pimini çektiler, el bombasını kucağımıza bıraktılar. Şuan hiçkimsenin umurunda değil. Takıma faydası olacak herkesin yanındayım. Birlik ve beraberlikle yol alınır. Ayrımcılıkla bu işler olmaz. Fikstür avantajımız var. Ben Gümüşhaneliyim diyen herkese, tüm taraftar gruplarına sesleniyorum: Birlik olalım bu takım ligde kalsın. Ortak amacımız Gümüşhanespor” diye konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim