• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

BU ŞÖLEN KAÇMAZ

23.10.2016 14:05
BU ŞÖLEN KAÇMAZ
Gümüşhane’yi futbol, voleybol ve hentbol branşlarında temsil eden takımlarımız, bugün yapacakları karşılaşmalarla taraftarlara spor şöleni yaşatacak.

Gümüşhane’yi futbol, voleybol ve hentbol branşlarında temsil eden takımlarımız, bugün yapacakları karşılaşmalarla taraftarlara spor şöleni yaşatacak.  

Spor Toto 1. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor,  Aydınspor 1923’ü Yenişehir Stadyumunda, Bayanlar Voleybol 1. lig B Grubundaki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol Takımı, Bolu Belediyesi Voleybol Takımını Torul Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayacak. Erkekler 1.ligdeki Turkuaz- Beyazlı ekibimiz Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı ise Akçaabat Tütün Spor Kulübünü Kelkit Kapalı Spor Salonu’nda konuk edecek.  

NAMAĞLUP TAKIM OLARAK SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Spor Toto 1.lig Kırmızı mücadele eden Kırmızı- Beyazlı ekip yedi haftalık periyotta 4 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 15 puan ile ligin zirvesinde aldıklarını belirten Teknik Direktör Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Hatayspor karşılaşmasını değerlendirerek, “Hatayspor maçının skoru ile oynadığımız oyun ters orantıdaydı.  Hatayspor ev sahibi olmanın avantajı ile daha baskılı oynadı. İlk yakaladığımız pozisyonu gol yaptık. Biz golü bulduktan sonra Hatayspor üzerimize çok daha çek gelmeye başladı. Pozisyon da verdik ama ilk yarının son on dakikasında oyunda yeniden dengeyi kurduk. İlk yarının son dakikasında hızlı hücumumuz bize ikinci golü getirince, ilk devreyi daha rahat bitirdik. Futbolcularımı, bu baskı karşısında göstermiş oldukları direncini tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Uzun yıllardır gördüğü en zor grupta mücadele ettiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Bugün oynayacağımız Aydınspor 1923 takımı gerçekten çok güçlü bir kadroya sahip. Mücadele gücü yüksek bir müsabaka bizi bekliyor.  Sezona maç maç bakıyoruz. Biz yola çıkarken içerde, dışarda bütün maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İstediğimiz oyunu rakibe kabul ettirirsek karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız.”

Tek Hedef Galibiyet

Sezona istediği gibi başlayamayan Gümüş Kızlar liginin birinci haftasında Ankara deplasmanında İlbank’a 3-1 mağlup oldu.

İlbank maçını unuttuklarını söyleyen Gümüş Kızların antrenörü İsmail Yengil ise “Şuan tek düşüncemiz Bolu maçı. Bu ligde hiçbir maç kolay değil. Biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bolu’yu yenerek seyircimize galibiyet armağan etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bizi desteklemelerini istiyoruz. Salonda boş yer kalmamalı” ifadelerini kullandı.

Yengil, “Gümüşhane’ye geleli 2,5 ay oldu, bu sürede bize sonsuz destek veren yönetim kadromuzun da bu maç ile yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuşan tecrübeli çalıştırıcı daha sonra şunları kaydetti:

“Bolu takımını yakından tanıyorum, oyuncularımıza gereken taktik çalışmasını veriyoruz. Her maç öncesi yapacağımız antrenmanı Cuma günüde yapacağız. Özellikle İlbank önünde bize mağlubiyeti getiren hataları tekrarlamamak için eksik bölgelerimiz için çalışacağız.”

“İstekli, Arzulu Bir Takım Görmek İstiyoruz”    

Oynadığı dört karşılaşmada sadece bir galibiyeti bulunan Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı da taraftarları önünde oynayacakları karşılaşmaya mutlak galibiyetle çıkacakları ifade edildi.

Karadeniz temsilcisi Akçaabat Tütün Spor Kulübü karşısın da galibiyet almak istediklerini belirten yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak,  “Gümüşhane belediye hentbol kulübü olarak, bugün oynayacağımız Akçaabat Tütün Spor maçına bir dönüm maçı olarak bakıyoruz. Ligin ilk 4 haftasında oynadığımız müsabakalardaki eksiklerimizi ve hatalarımızı düzeltecek bir antrenman programı ile hafta içinde günde çift antrenman yaparak müsabakaya hazırlandık” değerlendirmesinde bulunan Albayrak açıklamasını şöyle bitirdi:

“Antrenmanlarımızı hem maçın taktiksel anlayışına göre hem de eksiklerimizi düzeltecek şekilde gerçekleştirdik. Bugün saat 13.00’da Kelkit Kapalı Spor Salonunda yapacağımız bu müsabakada hatalarımızı en aza indirerek, istekli arzulu bir oyun anlayışı ile galip olarak ayrılacağımıza takim olarak inanıyoruz.” 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim