• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

“BİZLER GÜMÜŞHANEYİZ”

09.09.2016 15:44
“BİZLER GÜMÜŞHANEYİZ”
Gümüşhane Gençlerbirliği Voleybol takım oyuncularından Suna Erel, takım olarak 1.ligde Gümüşhane’yi temsil ettiklerini, yönetici, teknik heyet ve sporcular olarak Gümüşhaneli olduklarını söyledi.

Erel, gazetemize yaptığı açıklamada, kendisinin soğukkanlı bir yapıya sahip olduğunu, maç sırasında panik yapmadığını, hırsını maça yayarak sorumluluktan kaçmayan bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, “Voleybolu çok seviyorum, bu sevgi için Ankara’dan Gümüşhane’ye geldim. Ben hep Ankara takımlarında oynadım. İlk defa Ankara dışı başka bir şehirde oynayacağım. Bunun tatlı heyecanını yaşıyorum. İlk geldiğimde biraz olsun zorlandım ama takım içi arkadaşlığımız çok güzel olduğu için bu süreci hızlı atlattım” diye konuştu.

İller Bankası, Numune, Kazan Belediyesi ve TED Koleji takımlarında forma giyen 1991 doğumlu, 1.79 boyunda ve pasör bölgesinde görev alan Suna Erel Ankara dışındaki ilk takımının Gümüşhane Gençlerbirliği olduğunu söyledi.

“Yumruğunu Masaya Vuran Bir Takım Olmak İstiyoruz”

Erel, “2016-2017 sezonu Fikstürümüz zor görünüyor ama bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Şuan ligde hiçbir takım birbirini tam olarak tanımıyor. Lige iyi başlayıp, rakiplerimizin bizden korkmalarına istiyoruz. Takıma baktığımız zaman mevkisinin en iyi oyuncularına sahibiz. Bu bir şans mı, yoksa bilinçli olarak mı bu transferler yapılmış bunu tam bilmiyorum ama kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz” ifadelerini kullandı.

 Antrenmanların çok eğlenceli geçtiğini anlatan yıldız oyuncu, “Takımımızın çok iyi karakterli oyunculardan oluşuyor. Oyuncu grubumuz antrenman sahasında olsun kaldığımız evde olsun her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz.  Bu özelliklere sahip olmak, sahadaki uyumu da pozitif olarak etkileyeceğini düşünüyorum. Bu sezon Gümüşhane Gençlerbirliği yumruğunu masaya vuran bir takım görüntüsü çizmek istiyoruz” diye konuştu.

Taraftarlarımızdan Her Zaman Destek Bekliyoruz

Erel, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Sportif başarılar tabi ki insanları çok mutlu edecektir. Bir de şehrin tanıtım boyutu var. Gittiğimiz deplasmanlarda ve burada oynadığımız maçlarda insanların bu şehri tanımasında bir faydamız olacak. Bu bizi ayrıca mutlu edecektir. Taraftarlarımız sadece takımımızı aldığımız sonuçlara göre değerlendirmemeli, bizler onları temsil edeceğiz. Takım olarak bunun bilincindeyiz ve tüm halkın sezon boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz.”

2016-2017 sezonu Türkiye Voleybol 1.liginde mücadele edecek temsilcimiz Gümüşhane Gençlerbirliği bayan voleybol takımın diğer bir yıldız oyuncusu Müge Örencik ise, çok hırslı bir yapıya sahipve kazanmaktan başka hiçbir sonucu kabul etmeyen birisi olduğunu söyledi.

Müge Örencik Kimdir?

Voleybola Koç Spor Kulübünde başlayan Müge Örencik,  3. ve 2. Lig oynayarak alt yapıda Yıldız ve Genç takımda Türkiye 2.liği elde etti. 2010-2011 sezonunda transfer olduğu Yeşilyurt Paf takımında da Türkiye 2.liği elde etti. 3 kez Genç Milli takım kadrosunda yer aldı. 2013 yılında Seramiksan’a transfer olan oyuncu geçen sezon takımı ile 1.Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Serakmiksan formasını 3 yıl giyen 1992 doğumlu, 181 cm boyundaki Pasör çaprazı ve smaçör mevkiinde oynayan oyuncu sezon başında Başantrenör İsmail Yengil yönetimindeki temsilcimiz Gümüşhane Gençlerbirliği Bayan Voleybol takımına transfer oldu.

 

 

“Önemli Olan Kötü Giderken Takımı Ayağa Kaldırmaktır”

Maç sırasında taraftarı ve takım arkadaşlarını ateşlemeyi sevdiği söyleyen Örencik, “Takım iyi giderken herkes destekler ama önemli olan kötü giderken takımı ayağa kaldırmaktır. Yapım gereği hırsı, heyecanı çok seviyorum. Hedefi olan bir takımda olduğum zaman, hedefe ulaşmak için gereken ne ise onu yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Gümüşhane Gençlerbirliği voleybol takımına transfer olurken başantrenör İsmail Yengil hocanın etkisi olduğunu dile getiren genç smaçör Örencik, “İsmail hoca benim çocukluğumu bilen ve beni çok iyi tanıyan sevdiğim bir abimdir. İsmail hocam Gümüşhane Gençlerbirliği takımı ile anlaştıktan sonra beni aradı hedefi olan bir takım, seni de burada görmek istiyorum dedi. Karadeniz tarafına hiç gelmemiştim biraz çekincelerim vardı, sonrasında Kulüp başkanımız Fikret Orak ile de görüşünce ikna oldum ve artık Gümüşhane Gençlerbirliği voleybol takımı için ter dökeceğim” diyerek transfer sürecinde yaşadıklarını anlattı.

“Gümüşhane Benim İçin Farklı Bir Deneyim Olacak”

Örencik, “Gümüşhane benim için farklı bir deneyim olacak. Takımın hedefinin Play-Off olması ve takımın da bu hedefe ulaşması beni ayrıca motive ediyor. Takımımızda her oyuncunun geldiği takımlarda ya şampiyon olmuş ya da Play-Off oynamışlar. Genç ama tecrübeli bir ekibiz” diye konuştu.

Yıldız Oyuncu Örencik, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Kaptanımız Gülcan Tokmak ve Aliona ile daha önce aynı takımlarda oynadım. Bu sezon inşallah bizden beklentileri karşılarız. Tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Salonun dolu olması oyuncunun performansına çok büyük etkisi var. Salonumuzun dolu olması rakip takımlar için de avantaj olacağını düşünüyorum. Bu sene taraftarımız ile el ele güzel işler başaracağımıza inanıyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim