• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 14 °C

“Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor”

06.12.2016 17:41
“Bizim İçin Lig Yeni Başlıyor”
Türkiye Hentbol Erkekler 1. ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı oyuncularından Fatih Düzenli ligin onlar için yeni başladığını ve takım olarak hak ettikleri yere geleceklerini söyledi.

Türkiye Hentbol Erkekler 1. ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı oyuncularından Fatih Düzenli ligin onlar için yeni başladığını ve takım olarak hak ettikleri yere geleceklerini söyledi.

Sezon başında Süper Lig ekibi Marmara Gücü’nden bir yıllığına kiralık olarak transfer edilen Fatih Düzenli, gazetemize yaptığı açıklamada, “Hentbol benim ekmek teknem. Buraya kendimi geliştirmeye ve Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı’nın başarılarında pay sahibi olmaya geldim. İlin ismini taşıyan formayı terletmek bize büyük sorumluluk veriyor. Bu sorumluluğun farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kredilerimizi Erken Tükettik”

Düzenli, “Hentbolda her ekibin kazaya uğradığı zamanlar oluyor. Biz bu kazayı erken uğradık, kredilerimizi erken tükettik. Kaybetmememiz gereken maçlardan maalesef mağlup ayrıldık. On sayı fark ile kazanacağımız maçları bir iki sayı fark ile kaybettik. Bu mağlubiyetler bize yakışmadı” diye konuştu.

Ligin uzun bir süreç olduğunu vurgulayan Düzenli, “Biz takım olmayı yeni başardık. Kafamızdaki oyunu salona yeni yansıtıyoruz. Gol yükü de dağılmaya başlayınca herkes sorumluluk almaya başladı. İlk yarının bitmesine üç hafta kaldı. Kalan son üç maçımızdan en iyi şekilde ayrılarak, ilk yarıyı 14 puan ile tamamlamak istiyoruz” dedi.

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takım kadrosunda çok kaliteli isimler olduğunu belirten genç oyuncu ligin ikinci yarısına daha iddialı gireceklerini sözlerine ekledi.

“Son Üç Maçımıza Çok İyi Hazırlanıyoruz”

Düzenli, “Her oyuncu topu kullanış tarzı farklı oluyor, maç esnasında takım arkadaşımızın topu nasıl kullanacağını bilemeyince hata yapıyor ve ataklarım sonuçsuz kalıyor. Artık bu eksikliğimizi giderdiğimizi ve takım olma yolunda önemli adımlar attığımızı düşünüyorum. Günü çift antrenman ile geçiriyoruz. Gözümüz kapalı bile pas atabiliyoruz. Bizim için lig yeni başlıyor. Son üç maçımızda bunları göstereceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Genç oyuncu daha sonra şunları kaydetti:

“Biz küçük bir ile geldik. Bu tarz şehirler takımlarına daha çok sahip çıkıyor ama ben daha bunu burada görmedim. Buraya gelen rakiplerimiz bile taraftar baskısı hissetmediklerini söylüyorlar. Biz hentbol takımı olarak onlara ihtiyacımız var. Unutulmamalıdır ki biz şehrin temsilcileriyiz ve onları temsil ediyoruz.”

Temsilcimizin Pivot bölgesinde oynayan Ömer Öztürk ise “Takım yeni kurulan bir takım. Hazırlıklarımıza erken başladık ama takım uyumunu bir türlü sağlayamadık. Birbirimizi tam anlayamadık. Lige tam hazır başlayamadık. Üst üste yenilgiler aldık. Bu kaliteli kadroya yakışmayan sonuçlar aldık. Şuan da takım olma yolunda çok iyi yerdeyiz. Takım uyum sorununu aştık. Daha güçlü bir ekip olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Gümüşhane İsmini Süper Lige Taşıyacağız”

1. ligden çıkma adına umutların devam ettiğini belirten Öztürk, “Ben ve arkadaşlarım birbirilerimize güveniyoruz. Dışardan bakıldığı zaman çok büyük bir kulübüz. Bunun herkes farkında, bize yakışanı yapıp süper lige çıkmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Ligin ilk yarısında yenildiğimiz takımlar buraya gelecekler ve karşılarında daha oturmuş bir kadro bulacaklar. Eminim ki biz ilk yarı kaybettiğimiz çoğu maçı kazanacağız. Kendi sahamızda daha diri olacağız” diye konuştu.

Öztürk daha sonra şunları kaydetti:

“Maalesef hentbol çok bilinen bir spor değil. Buda bizim taraftardan yoksun maça çıkmamıza neden oluyor. Kulüp başkanımız Mustafa Demir bu sporu Gümüşhane’ye benimsetmiş. Taraftarlarımız desteği ile inşallah Gümüşhane ismini süper ligde temsil etmek için mücadele edeceğiz.” 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim