• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 20 °C

BİZ İŞİMİZİ YAPACAĞIZ

15.07.2015 20:30
BİZ İŞİMİZİ YAPACAĞIZ
Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Hedefimiz, bulunduğumuz şehri en iyi şekilde temsil etmek. Saha içinde, saha dışında, caddesinde, sokağında Gümüşhane’ye yakışır kimliği en iyi şekilde temsil etmek. “

Kulübün marka değerini yükseltmek istediklerini belirten Büyükbayraktar,  yeni sezon için Zahit Fındık ve Ali Özgün ile imza attıklarını duyurdu.

2 oyuncu ile imza atıldı

Bu oyunculardan birinin santrafor, diğerinin ise orta saha oyuncusu olduğunu söyleyen Büyükbayraktar, “Orta saha oyuncusu  çok yönlü defansif ve ofansif yönü oynayan bir arkadaş, ikisi de gurbetçi oyuncu. Biri bundan bir 10 gün önce Rizespor’a gelmiş, tabi Rizespor’un kampında 10 15 gün kalmış. Biz bilgiyi aldık hocamızdan, kendisini aradık davet ettik, dün uzun bir görüşme yaptık. Kulübün yapısını, dokusunu ve geçmişini bildiği için, marka bir kulüp olduğumuzu ifade etti. Bu sene bu formayı giyeceğini söyledi, biz de kendini tebrik edip imzaları attık. Şu anda kulübümüzün futbolcusu. Diğer oyuncumuz Alman statüsüne sahip, ileriye dönük orta saha oyuncusu, iki oyuncumuz da 1+1 toplam 2 yıl futbol oynayacaklar. Ondan sonra ki seyir futbolcularımızın çabalarına ve çalışmalarına bağlı. İşlerini iyi yapan çocuklar. Spor ahlakı içerisinde büyümüşler, o terbiye ve eğitimi almışlar” dedi.

“İnisiyatif Fatih Hocanın elinde”

Teknik direktörün görüşlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Büyükbayraktar, “İnisiyatif Fatih Hocanın elinde. İstişare halindeyiz, yapılan bütün transferler istişare ile oluyor. Mevcut futbolcularla ilgili, iç transferlerle ilgili menajerlerle görüştük. Bayram dönüşü nasip olursa yine 7- 8 tane resmi imza attıracağız” diye konuştu.

“Kaleci arayışındayız”

Kaleci arayışında olduklarını da dile getiren Büyükbayraktar,  “Gümüşhaneli bir arkadaşımızla görüşüyoruz. Süper lig’de oynamış bir arkadaşımız. O da bu duruma olumlu bakıyor, fakat ekonomik anlamda büyük rakamlar istiyor. Hala görüşmelerimiz devam ediyor, o fedakarlık yapacak biz de yapacağız, eğer bu durumu sonuçlandırabilirsek takımımız için çok iyi olur. Atilla Koca… Bizim altyapımızdan bir oyuncudur. Kişiliğiyle ve oynadığı futbolla, Türk futboluna hizmetleri olan bir arkadaşımız. Bizimle yönetici, antrenör olarak da çalışmasını isteriz” ifadelerini kullandı.

Kamp 20 Temmuz’da

20 Temmuz’da kampın başladığını hatırlatan Büyükbayraktar, öncelikli olarak Gümüşhane’de ki tesislerde 14 günlük bir çalışma olacağını, 6 Ağustosta da Ankara Kızılcahamam’da 15 gün sürecek olan kampa gireceklerini  söyledi.

“Kulübün marka değerini yükseltmek istiyorum”

Hedefin bulunduğu şehri en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayan Büyükbayraktar,  şu ifadeleri kullandı: “Saha içinde, saha dışında caddesinde, sokağında Gümüşhane’ye yakışır kimliği en iyi şekilde temsil etmek hedefimiz. Ben kulübün marka değerini yükseltmek istiyorum ilk olarak, ikinci olarak da sportif bir başarı elde etmek istiyorum. İkisini de yapmak gibi bir ilkem var, temennim odur ki, bunları yaparsak kulübün de marka değerini yükseltmiş olur. Marka değeri yükselmeyen hiçbir ürün bırakın bir kurumu, bulunduğumuz dünyada bir anlam ifade etmez. Ama marka değeri yüksekse, dünyanın gündemine düşer. Bir de Türk futbolu adına da çok güzel şeyler kazandırmış olacağız. Marka değeri yüksek olupta borç batağında sürünen bir sürü takım var. Kulübü borca sokmayacağız.”

“Grupların çok ayırt edici farkları yok”

“Çok enteresandır, gruplar oluştuğunda daha zayıf ve daha güçlüyü belirliyoruz. Biz bu işe biraz daha farklı bir pencereden bakıyoruz. Çok iyi takım yaptığını iddia eden kulüpler olur, bir bakmışsınız ki küme düşmüş veya bir takım yapalım da lige katılalım der şampiyon olur. Bunları yaşadım ve gördüm. Baktığımız zaman grupların çok ayırt edici farkları yok, lig başlayınca hepsini göreceğiz. Bizim grupta da tabi ki Türk futboluna ismini yazdırmış güzide kulüpler var, benim temennim şu; biz işimizi iyi yapacağız, bunu sağladığımız zaman takımların gücünün pek bir önemi kalmayacak. Şehirle kulübün bir ara koptuğunu gördüm, böyle bir gerçek var. Biz yeniden bunu tesis etmeye çalışıyoruz. Sivil toplum örgütlerini zaman buldukça ziyaret edeceğiz. Bu eksikliktir, inşallah sonunu getireceğiz.”

Büyükbayraktar, önceki sezondan 7 oyuncuyla yolların ayrıldığını da sözlerine ekledi.

İbrahim Özdemir- Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim