• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

“Birlik Olalım”

10.10.2016 17:51
“Birlik Olalım”
Gümüşhanespor teknik direktörü Tarın Daşgün, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “Gümüşhaneli olan, Gümüşhane milliyetçisi olan herkesi Pazar günü oynayacağımız maça bekliyorum” dedi.

“Ankaragücü Maçında Hakem İlginç Kararlar Verdi”

Gümüşhanespor’un takım olarak fizik gücünün yüksek olduğu söyleyen Daşgün, “Ankaragücü maçında oyunun hâkimiyeti bizdeydi. İkinci yarı çok ilginç şekilde, hakemin ilginç kararları vardı. İkinci yarının ilk on beş dakikası bize top oynatmadı. Açıkçası ben bile kenarda bu baskıdan bunaldım. Hakemin çok hataları vardı. Biz orda bir ilk daha başardık, bizler hem hakemi hem de rakibi yendik” ifadelerini kullandı.

Daşgün, “Takım olarak üzerine koyarak ilerliyoruz. İşlerimiz gün gün daha iyiye gidiyor.  Ben takımıma ve oyuncularıma güveniyorum, hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.  İçerde oynadığımız maçın telafisini yapıp döndük, şimdi önümüzde önemli bir maç var. Hiç puan almamış takım geliyor karşımıza. Bizler rakibimizi küçümsemeyeceğiz, saha da mücadelemizi göstereceğiz.  Konsantrasyonlarının çok farklı olacağına inanıyorum. Süper lig tecrübesi olan bir takıma karşı oynayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

“Ciddiyetimizi Korumalıyız”

Kayseri Erciyesspor karşılaşması sırasında doksan dakika aynı ciddiyetle mücadele edeceklerini dile getiren Daşgün, “Bu haftaki tek dersimiz ciddiyet. İçerdeki maç kazanamama sendromunu atlatacağız. İnşallah iyi bir oyunla bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Oyun içindeki top hâkimiyetini artıracağımız bir maç, ben inanıyorum çocuklar o gün çok daha güzel hazırlanacaklar.  Allah’ın izniyle şampiyonluk parolası ile sahaya çıkacağız. Bu maçı kazanırsak kendimizi liderlik koltuğunda görebiliriz” dedi.

 “Başka Gümüşhanespor Yok, Takımımıza Sahip Çıkalım”

Daşgün, “Gümüşhanesporu seven, daha doğrusu Gümüşhaneli olan, Gümüşhane halkını seven Gümüşhane milliyetçisi olan herkesi kendi takımını, kendi şehrin takımını desteklemeye bekliyorum” diye konuştu.

 Gümüşhanespor maçlarına on dakika kala türbinlerini boş görmek istemediğinin altını çizen kurt hoca Daşgün, “Lütfen dışarıda yorum yapan, takım hakkında konuşan, iyiliğini kötülüğünü tartışan insanların türbinleri doldurmasını istiyorum. Karşılaşmalardan sonra sevineceksek de beraber üzüleceksek de beraber olalım. Bütün şehrin Gümüşhanespor’a sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kulandı.

Terübeli teknik adam Tarık Daşgün daha sonra şunları kaydetti:

“Bir takım şampiyon olmak istiyorsa, bunda basının,  yönetim kadrosunun, futbolcuların, teknik heyet ve taraftarın kenetlenmesi gerekiyor. Bizim yürüyecek çok yolumuz var ve bu yolu birlikte yürüyelim. Takımımızın iyi gününde kötü gününde her zaman yanın da olalım, bu başarıları birlikte seyredelim” 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim