• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 19 °C

BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU DAHA

09.12.2013 14:25
BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU DAHA
Şeymanur KOCA yıldızlar kategorisindeki son yarışmasını 405.7 atarak yine TÜRKİYE şampiyonu oldu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve  22 Ekim 2013- 02-08 Aralık  2013 tarihleri arasında Mersin ili Erdemli ilçesinde bulunan Havalı ve Ateşli Silahlar Olimpik Atış Poligonunda gerçekleştirilen Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi  (Tohm) Projesi kapsamındaki Sporcu Eğitim ve Gelişim Kampının ardından aynı poligonda düzenlenen Havalı Ve Ateşli Silahlar  90. Yıl Türkiye Şampiyonası’na kampta bulunan sporcularımız Genç Erkekler Havalı Tüfek Disiplininde Mehmet Abış, Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek Disiplininde Şeymanur Koca ile  birlikte katıldık.

Müsabakalar sonunda Genç erkekler havalı tüfek disiplininde mücadale eden sporcumuz Mehmet ABIŞ 610,0 la aynı puanı paylaştığı Denizli bölgesi sporcusu ile birlikte finale ilk sırada girdiler finalde her iki sporcu da küçük puan farkıyla Mehmet ABIŞ 4. Diğer sporcu ise 5. Olarak yarışmayı tamamladı.

Yıldız bayanlar havalı tüfek disiplininde mücadele eden sporcumuz Şeymanur KOCA ise yıldızlar kategorisindeki son yarışmasını 405.7 atarak yine TÜRKİYE şampiyonu oldu. Bundan sonraki mücadelesini genç bayanlar kategorisinde sürdürecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ilimizi temsilen Türkiye olimpiyat hazırlık merkezi  (tohm) kampına antrenör Coşkun Abış ile birlikte katılan sporcularımız Mehmet Abış ve Şeymanur Koca’yı makamında kabul ederek kendilerini tebrik etti. Aslan “özverili çalışmaların sonucu olarak elde edilen bu büyük başarılar taktire şayandır. Olimpiyatlara sporcu yetiştirmek amacıyla kurulan ve projenin en üst basamağı olan (Tohm) kampında antrenör ve sporcu düzeyinde bulunmak başarımızın en büyük göstergesidir. Bu başarıların daha da üst seviyeye taşınacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Bu başarılarda bizlere destek olan başta Sayın Valimiz Yusuf Mayda’ya, Atıcılık İl Temsilcimiz Sayın Ercan Çimen’e, Sayın Milletvekillerimiz Kemalettin Aydın Ve Feramuz Üstün Bey’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Aktaş’a, Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticilerine ve iş adamımız Sayın Osman Akgül’e teşekkür ediyoruz.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim