• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 12 °C

BİLARDOCULAR HIZ KESMİYOR

04.11.2015 13:19
BİLARDOCULAR HIZ KESMİYOR
Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürlüğünde Bilardo Antrenörü Davut Altuntaş, 10-13 Aralık tarihleri arsında Antalya’da düzenlenecek olan 2. Etap Pool Türkiye Şampiyonası müsabakalarına hazırlandıklarını söyledi.

 

Altuntaş, gazetemize yaptığı açıklamada,

Altuntaş, 2. Etap Pool Türkiye Şampiyonasında Gümüşhane’yi Kadir Kaan Teber (11), Ömer Buğra Bakır (11), Ulaş Çolak (15) ve Yavuz Bilgin (16) olmak üzere dört sporcuyla yarışmalara katılacaklarını belirtti.

Geçen yıl Kasım ayında yapılan müsabakalara Gümüşhane’yi temsilen Yavuz Bilgin’le katıldıklarını ve sporcunun Türkiye dördüncüsü olduğunu anımsatan Altuntaş, şunları kaydetti:

“Yavuz, Anadolu’dan giden tek sporcuydu. Diğer doğu illerinden sporcu katılmamıştı. Yavuz’un rakipleri ise hep batı illerindeki sporculardı. Bu sene Yavuz’u, tekrar müsabakalara hazırlıyoruz. 2014 yılında müsabakalara tek gitmişti şimdi ise yanında arkadaşları da var. Bu yıl Yavuz’un yanında olacağım ve Gençlik Merkezi ve Spor Müdürlüğü olarak müsabakaya katılan arkadaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.”

Hedefimiz üst sıralar

Müsabakalara yoğun bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Altuntaş, “Bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle Yavuz ve Ulaş’la antrenmanlarımıza ara vermiyoruz. Aralık ayındaki müsabakalarda Yavuz’un Daha üst sıralara tırmanmasını hedefliyoruz. İnşallah bu müsabakalarda ilimizi iyi bir şekilde temsil edeceğiz”ifadelerine yer verdi.

Amacımız Gümüşhane’deki sporcuları gün yüzüne çıkarmak

Spor yapmak isteyen herkesi Gençlik ve Spor Kulübüne davet eden Altuntaş, “Spor yapmak isteyen herkes buraya gelip spor yapabilir. Burada sporcu olmak isteyenlere lisans çıkarıyoruz. Amacımız Gümüşhane’de yetenekli sporcuları gün yüzüne çıkarmak. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yok ve tamamen ücretsiz olarak Gümüşhane halkına ve gençlerimize hizmet veriyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma 15.30 ila 17.00 arası ders saatlerimiz var” şeklinde konuştu.

Altuntaş, desteklerinden dolayı Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’a, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’a ve Gençlik ve Spor Kulübüne yöneticilerine teşekkür etti.

Geçen yıl müsabakalarda Türkiye 4.’sü olan Yavuz Bilgin ise, “Hiç yılmadan, bıkmadan bize değerli vaktini ve bilgisini aktardığı için Davut Altuntaş antrenörümüze teşekkür ediyorum. Geçen sene müsabakalar tek başıma gittim, onun bir üzüntüsü vardı. Ben ona rağmen Türkiye 4.sü olmayı başardım. Simdi ise Ulaş Çolak arkadaşımla beraber bu müsabakalara katılacağım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Aralık ayındaki müsabakalarda hedefim yüksek, ne kadar katılımcı olursa olsun ben müsabakalara kenetleneceğim ve Gümüşhane’ye bu spor dalında iyi bir derece yaparak başarımı, armağan etmiş olacağım” şeklinde konuştu.

Ramazan Yetim

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim