• BIST 9702
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 30 °C
  • Trabzon : 23 °C

BAŞKAN'DAN GÜMÜŞ'E MORAL

15.12.2017 09:28
BAŞKAN'DAN GÜMÜŞ'E MORAL
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ilk yarının son maçında Altay’ı evinde ağırlayacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor’a moral ziyaretinde bulundu.

Başkan’dan Gümüş’e Moral

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ilk yarının son maçında Altay’ı evinde ağırlayacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor’a moral ziyaretinde bulundu.

TFF 2.lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ilk yarının son maçı olan 17.hafta karşılaşmasında evinde Altay ile karşılaşacak. 17 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için temsilcimiz hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmana katılarak takıma moral desteği sağlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, teknik direktör Ahmet Yıldırım, teknik ekip ve oyuncu grubu ile görüşerek tatlı ikramında bulundu. 

Gümüşhanespor Kulübü ikinci başkanı İsmet Çakmak’ın Başkan Çimen’e eşlik ettiği antrenmanda konuşan Çimen, Gümüşhanespor’un her başarısında yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Çimen, “ Bu farklı bir sevda, farklı bir aşk. Elimiz kanda bile olsa, zor durumda ne olsak her zaman Gümüşhanespor'umuzun yanında olduk. Farklı hiçbir hesap yapmadık yapmayız da. Geçtiğimiz hafta sayın valimiz Okay Memiş ve protokol üyeleri antrenmanı ziyaret etti. Bende onlarla beraber gelecektim ancak toplantım çıktığı için gelemedim. Bizlere bu hafta gelmek nasip oldu” diye konuştu.

Başkan Çimen Pazar günü zor bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, “Belki 6 puanlık bir maç. İnşallah bu müsabakayı da kazanarak geçiririz. Zorlu müsabakaları kazanarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Altay maçı zorlu geçecek bunun farkındayız. Taraftarlarımıza ve bize büyük bir iş düşüyor. Hep birlikte Altay maçından galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim