• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 12 °C

BAŞKAN ÇİMEN’E TEŞEKKÜR

11.02.2018 09:25
BAŞKAN ÇİMEN’E TEŞEKKÜR
Gümüşhanespor Yönetimi Belediye Başkanı Ercan Çimen’e Teknik Direktör Güvenç Kurtar Transferindeki Katkılarından Dolayı Teşekkür Etti.

Uzun yıllardır futbol kamuoyunda teknik direktör olarak tanınan tecrübeli teknik hocayı Kımızı Beyazlı camiaya kazandırmaktaki maddi ve manevi destekleri esirgememesi büyük mutluluk yarattığını belirten Kulüp basın sözcüsü Hayati Yalçın, “ Gümüşhanespor camiasına tecrübeli teknik adamın kazandırılmasında üstün gayretleri sarf ederek Güvenç hocamız ile anlaşma imzalamamızı sağlayan Gümüşhane belediye başkanımız Ercan Çimen’i takdir ediyoruz. Gümüşhane ilimizin markası haline gelen Gümüşhanespor’umuzu hiçbir zaman yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç olarak görüyoruz. Kendisine katkılarından dolayı camia olarak teşekkür ediyoruz. Sporcu kişiliğinin yanı sıra bir spor adamı olarak Kırmızı Beyazlı renklere olan desteği camiamız tarafından her zaman en üst düzeyde takdirle karşılanan belediye başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Türkiye’de spor camiasında sayılı hocalardan olan Güvenç Kurtar’ı da kırmızı beyazlı renklerle kavuşmasında belediye başkanımız bizlere olan desteklerini esirgemeyerek fazlasını yapmıştır. Bu yıl mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkan takımımıza destek veren başta valimiz Okay Memiş ve milletvekillerimiz ve onursal başkanımız Osman Akgül ile Cihan Pektaş’a,  belediye başkanımız Ercan Çimen’e STK’lara ve cefakar taraftarlarımızın desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Takımımıza desteklerinin artarak devan edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Sözlerine, camia olarak kenetlenme zamanı olduğunu belirten Yalçın,  “Bu sezon beklenen sezon, İnşallah 1. Lige çıkacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim