• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 14 °C

BAŞKA GÜMÜŞHANESPOR YOK

01.03.2020 11:30
BAŞKA GÜMÜŞHANESPOR YOK
TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, pazar günü ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, pazar günü ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacak. 

Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Amed Sportif’i konuk edecek temsilcimizde tek hedef 3 puan. Galibiyet için ise taraftarlara çok ihtiyacı olacak. 

Hafta boyunca yapıları organizasyonlarla temsilcimiz uzun zaman sonra ilk defa dolu tribünler önünde oynayacak. Biletlerin 1 TL'ye çekilmesi sonucu yaklaşık 4 bin biletin tamamı tükenmiş durumda.

Bu kritik karşılaşmada sadece taraftarın değil şehrin tüm dinamiklerinin de tribünde olması çok önemli. 

Temsilcimizin bu sezon ayakta kalmasının en önemli 2 faktörü Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm idarecilerimizin ve siyasilerimizin bu zorlu karşılaşmada tribünlerde olması takımımıza güç verecektir. 

Sezon başından itibaren uzun süre kaos ortamından çıkamayan, ancak alman bazı kararların ardından suların durulmasıyla iyi bir ivme yakalayan temsilcimizin rahat bir nefes alması artık saha içinde alınacak sonuçlara bağlı.

Bu başarılı sonuçlar içinse en önemli etken, birlik ve beraberlik. 

Gümüşhane bu birlikteliği sağladığı zaman neler başarabildiğine hepimiz şahidiz.

Artık geçmişi kurcalamadan kenetlenme zamanı. Birlik-bereberlik zamanı. İmkanı ve zamanı olan herkes özellikle iç saha maçlarında tribünde olmak zorunda. Çünkü Gümüşhanespor hepimizin ortak değeri. Unutmayalım başka Gümüşhanespor yok.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim