• BIST 9548.09
  • Altın 2491.944
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.5643
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

AZİZOĞLU AVRUPA BİRİNCİSİ OLDU

13.04.2021 12:46
AZİZOĞLU AVRUPA BİRİNCİSİ OLDU
Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 6'ncı Uluslararası Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında Kelkitli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu şampiyon oldu.

AZİZOĞLU AVRUPA BİRİNCİSİ OLDU

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 6'ncı Uluslararası Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında Kelkitli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu şampiyon oldu.

Toplam 27 ülkeden 2 bin 300 sporcunun katıldığı şampiyonada Gümüşhane’yi Kelkit ilçemizden Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü temsil etti.

Kulüp Başkanı Osman Nas Uluslararası Avrupa ve 5 defa Dünya Şampiyonu Milli Takım Antrenörü İbrahim Çiçek ve Türkiye Şampiyonu Feyzanur Azizoğlu ile şampiyonaya damgalarını vurarak kupayı Gümüşhane’ye ve Kelkit’e kazandırdı.

56 kg Büyük Bayanlar Lovkik kategorisinde final maçına kadar nakavtla kazarak gelen Azizoğlu, finalde ise Muaytai ve Kickboksta Dünya Şampiyonluğu bulunan rakibini 3-0 net bir skorla kazanarak Avrupa kupası birincilik kürsüsüne çıkarak kupayı kaldırdı.

Azizoğlu bu başarısı ile Milli Takıma girerek Amerika da düzenlenecek olan Dünya şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Kulüp başkanımızı, antrenörümüzü ve sporcumuzu bize yaşattıkları bu gururdan dolayı tebrik ederiz.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Osman Nas, “Öncelikle bize ana sponsor olan Aydın Doğan Vakfına, Sayın Valimiz Kamuran Taşbilek'e, Kaymakamımız Aziz Onur Aydın'a, Belediye Başkanımız Aziz Nas'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay'a, değerli işadamlarımıza, saygıdeğer esnafımıza, koca yürekli bizi hiç yalnız bırakmayan Kelkit halkına ve yürekten destek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah nice kupaları hep beraber kaldıracağımıza inanıyor yeni yetişen sporcularımızla da kupalar kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Antrenör İbrahim Çiçek ise “Azimli ve istikrarlı çalışmalarımızın meyvesini kupayı kazanarak aldık. Başarımızı bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese armağan ediyorum” diye konuştu.

Avrupa Şampiyonu sporcumuz Feyzanur Azizoğlu da “Öncelikle bana inanan güvenen herdaim arkamda olan aileme, başkanıma, antrenörüme ve tüm halkımıza teşekkür ederim. Kupayı memleketime getirdiğimiz için çok sevinçliyim. Destekleriniz devam ettiği müddetçe nice kupalar getireceğimize inancım ve güvencim tamdır. Memleket sevdası lafla değil icraatla olur sloganları ile kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim