• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 13 °C

AYDIN “EVDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER KONGRESİNDE SUNUM YAPTI”

23.12.2013 11:02
AYDIN “EVDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER KONGRESİNDE SUNUM YAPTI”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN, TBMM Kanser komisyonu çalışmalarını ve Kanserden korunma yollarını katılımcılara aktardı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının destekleri ile Başkanı hemşehrimiz Dr. Orhan KOÇ olan Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen  Kongreye sunum yapmak üzere katıldı. Milletvekili AYDIN başkanlık görevini yürütmüş olduğu TBMM Kanser komisyonu çalışmalarını ve Kanserden korunma yollarını katılımcılara aktardı.

Milletvekili AYDIN 22 Aralık 2013 Pazar günü Evde Sağlık Hizmetleri Derneği tarafından  Antalya’da düzenlenen ve çok sayıda sağlıkçı, akademisyen, siyasetçi ve ilgilinin katıldığı 3. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresinde TBMM Kanser Hastalıkları Komisyonu Başkanı olarak katılımcılara sunum gerçekleştirdi. Komisyonun çalışmalarının yanı sıra sonuç ve öneriler hakkında da bilgilendirmede bulunan Milletvekili AYDIN AK Parti iktidarı ile Sağlıkta çığır açan uygulamalardan bahsetti. 2013 yılının ilk 9 ayında 360 bin kişinin evde sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlandığının altını çizen Milletvekili AYDIN “ Sağlığı Ayağınıza Getirmekten Mutluluk Duyuyoruz” dedi.

Milletvekili AYDIN sunumundan sonra Dernek başkanı Dr. Orhan KOÇ  ile birlikte basın mensuplarına çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak sorularını cevapladı ve aynı gün tekrar Ankara’ya dönerek TBMM ve Genel Merkez çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim