• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

ARTIK ‘TEK YÜREK’ OLMA VAKTİ

21.02.2018 14:00
ARTIK ‘TEK YÜREK’ OLMA VAKTİ
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Gümüşhanespor’un son günlerde yaşadığı talihsizlikleri değerlendirerek, “Tek yürek olarak şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Gümüşhanespor’un son günlerde yaşadığı talihsizlikleri değerlendirerek, “Tek yürek olarak şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, beraberinde Yardımcı Antrenör Sezgin Köprülü ve kulüp Medya Sorumlusu Sinan Uçar ile birlikte gazetemiz Olay’ı ziyaret etti.

Ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Bekir Bulut ile bir süre sohbet eden Teknik Direktör Güvenç Kurtar, “Şampiyonluk yolunda basın her zaman bizim destekçimiz olmuştur. Tek yürek olarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diyerek basın temsilcilerini ziyaret ederek takım hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

İyi Bir Takımız Ancak Eksiklerimiz Var

Gümüşhanespor’un son günlerde yaşadığı talihsizliklere değinen Teknik Direktör Kurtar, “Son mağlubiyetimiz çok kötü oldu. Kırklarelispor maçında da mağlup olduk ama çok gol kaçırdık. Silivrispor karşısında da ilk 10 dakikada maç 3-0 olabilirdi. Gol ayağımızda bir şanssızlığımız, eksikliğimiz var. Aldığımız bu mağlubiyetler rakiplerimizin de iştahını kabarttı. İyi bir takımız ancak eksikliklerimiz var. Bu eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor. Gümüşhane’ye geleli 1 ay olmadı üst üste 3 maça çıktık, dolayısıyla çok fazla antrenman yapma şansımız da olmadı. Takım da bizden önce 2 hafta verimli antrenman yapamadı. Bunların hepsi bizim için dezavantaj” şeklinde konuştu.

Üst Lige Çıkacağız

“Eninde sonunda bu takım Allah’ın izni ile çıkacak. Bunu herkes böyle bilsin” diyen Kurtar, açıklamasına şöyle devam etti:

“Biraz disipline edeceğimiz taraflar var. Hem oyuncular hem yönetim ile ilgili. Geçen sene final maçlarında sakatlıklarından dolayı oyuna müdahale edecek oyuncu kalmamış. Şimdi ise kadromuz çok iyi.  Bu hafta Bandırma maçı ile birlikte çıkışa geçmek istiyoruz.”

Kimse Merak Etmesin

Şehrin şampiyonluk beklentisini değerlendiren Kurtar, “Kimse merak etmesin elinde sonunda çıkacağız. Bu kaçınılmaz, biz bu işe hayatımızı koyduk. Gece gündüz çalışacağız.  Çarşamba ve Pazar maçları bizim çalışmamıza zaman bırakmadı. Bundan sonra epey yol alırız. Futbolcularımızla birlikte kendi fabrikamızda kendimiz çalışıp, kendimiz üreteceğiz. Sonunda başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Bulut ise, Gümüşhanespor’un şampiyonluğunu canı gönülden istediklerini dile getirerek, “Tek isteğimiz Gümüşhanespor’un şampiyon olması. 2 senedir direkten dönüyoruz ve artık şeytanın bacağını kırmamız gerekiyor. İnşallah takım bu sene bu hedefine ulaşır” diye konuştu.   

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim