• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 15 °C

Aradan yararlanacağız

02.12.2016 17:19
Aradan yararlanacağız
Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, bay geçecek olan bu haftayı çok iyi değerlendirerek, gelecek maçlara galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi.

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligde mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı  yardımcı antrenörü Ahmet Yılmaz Albayrak, bay geçecek olan bu haftayı çok iyi değerlendirerek, gelecek maçlara galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi.

 “Lideri Elimizden Kaçırdık”

Albayrak, gazetemize yaptığı açıklamada, SELKA Eskişehir maçından beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Son Oynadığımız SELKA Eskişehir maçından bu haftayı bay geçiyoruz. Arayı iyi değerlendireceğiz. Taraftara ihtiyacımız var. Taraflarımızın bizleri destelemelerini istiyoruz.  Maçı iyi oynadık ama olmadı, kaybettik. Lider bir takımı elimizden kaçırdık. Eğer biz maçı kazansaydık bizim için çok farklı şeyler olacaktı” ifadelerini kullandı. 

“Taraftar Desteğine İhtiyacımız Var”

Albayrak,  bu hafta maçları olmadıkları için, haftayı iyi bir şekilde değerlendirip, eksiklerini tamamlayacaklarını kaydederek,  “Eskişehir maçında yapmış olduğumuz hataları ve eksikleri gördük ve onları bu ara içerisinde kapatacağız. Oyuncularımıza güveniyorum.  İnşallah kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmaları, taraflarımızın bize destekleri ile kazanırız” dedi.

Sonuçsuz kalan atakların sonucunda kalelerinde gol görmelerinin oyuncu grubunun motivasyonunu bozduğunu vurgulayan Albayrak, “Bu sorunumuz ile ilgili çalışmalarımıza hız verdik. Son dakikalara kadar mücadelemizi sürmeye devam ediyoruz. Maç içindeki motivasyon eksiklerimizi giderirsek, rakiplerimize zor anlar yaşatacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Albayrak daha sonra şunları kaydetti:

“Eskişehir maçında gördük ki tarafların desteğiyle takımımız çok iyi işler yapıyor. Tokat Gençlikspor maçında spor severleri maça davet ediyorum. Onların desteklerine ihtiyacımız var. Oyuncu grubum taraftarı önünde yeni bir başlangıç yapmak istiyor.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim