• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 16 °C

ANKARA’DAN PUANLA DÖNECEĞİZ

16.10.2015 19:13
ANKARA’DAN PUANLA DÖNECEĞİZ
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor’un Teknik Direktörü Fatih Akyel, Ankara deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi.

Akyel, gazetemize yaptığı açıklamada, Ankara’da oynayacakları MKE Ankaragücü karşılaşması hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Biz takım olarak en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yaptığımız antrenmanlar çok olumlu ve verimli geçiyor” dedi.

Ankara deplasmanının zor bir deplasman olacağına işaret eden Akyel, açıklaması şöyle sürdürdü: “Rakibimiz güçlü ve seyirci taraftarı çok olan bir takım. Rakibimiz, bu yıl oynadığımız ligden çıkacak bir kadro oluşturdu. Bulunduğumuz gruba kıyasla biz ve diğer takımlara karşın önemli yatırım yaparak iyi bir takım kurdular. Ancak son üç haftadır rakibimizde bir formsuzluk var. Şu anda kötü bir gidişatları var. Onlar kötü gidişata son vermek, biz ise puan ya da puanlar almak için oynayacağımızdan çok güzel bir karşılaşma olacak. Bu güne kadar oynadığımız tüm deplasman karşılaşmalarında mağlup olmadık. Biz, deplasmanda iyi futbol sergiliyoruz. Ankara deplasmanında da puan ya da puanlar almak istiyoruz. “

Bizim Hedefimiz Belli

Sezona başlamadan önce 22 tane birbirinden kaliteli sporcu transfer edildiğini anımsatan Akyel, “22 ayrı karakteri birbirine uyum sağlatmak, onlara antrenman yaptırmak, onları birbirleriyle kaynaştırmak gerçekten zor iş, kolay bir iş değil. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz.  Bizim hedefimiz bu gruptan direkt  çıkmaktır. Bu olmazsa play-off’tan çıkmaktır. Biz, kulüp olarak PTT Ligi’ne çıkmak için çalışıyoruz. Tek hedefimiz PTT Ligi’dir. O doğrultuda çalışıyoruz. İyi ve yetenekli bir takımımız var. Bu takım için biraz sabredilirse,  takımın iyi yerlere geleceğine ben inanıyorum. Futbolcular birbirlerini yavaş yavaş tanıyorlar. Oyun içindeki karakterlerini yavaş yavaş anlıyorlar. Bunlar oturduktan sonra bu takım kolay kolay mağlup olmayacaktır” diye konuştu.

5 Haftada 1 Mağlubiyet

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Akyel, yeni sezonda oynadıkları beş karşılaşmada sadece bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Ben, gerek futbolcu, gerekse hocalık döneminde hakemler hakkında konuşmadım. Ama  şunu biliyorum ki, Tokatspor karşılaşmasındaki hakemin iyi niyetli olmadığıdır. Biz, futbolcu olarak, hoca olarak ilk defa mağlup olmuyoruz. Ben geçen yıl Elazığspor’da da çalıştım. Ama hiçbir zaman böyle art niyetli bir hakeme de denk gelmedim. Bu hakemin art niyetli olduğuna inanıyorum. Tokatspor karşılaşmasında 1.5 metre taca çıkan topu, Tokatspor’un alıp devam etmesi, hakemin de onu gördüğü halde devam etmesi , bile bile oyundan ihraç edeceği Tokatsporlu oyuncuyu ihraç etmemesi, art niyetten başka bir şey göstermez.  Bir tek mağlubiyetimiz böyle bir hakeme karşı oynadığımız karşılaşmada aldık.  Tokatspor mağlubiyetinden başka bir mağlubiyetimiz yok.  Biz, kendi sahamızda Diyarbakır gibi zor bir takımı da yendik.” dedi

Bizim Hedefimiz Çıkmak

Akyel, açıklamasının sonunda tek hedeflerinin PTT Ligi’ne çıkmak olduğunu yineleyerek, “İyi ve kaliteli ekibiz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kendi sahamızda oynamamız gereken Keçiörengücü karşılaşmanın Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonucu ertelenmesi her takımda aynı hissiyatı uyandırdı. O karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanmıştık. İyi konsantre olmuştuk. Oynamadığımız karşılaşmanın bizi çok etkilediğini sanmıyorum. Biz konsantremizi yaptığımız antrenmanlarla en iyi şekilde hazırlanmıştık. O karşılaşma geride kaldı. Şimdi yönümüzü  Ankara’da oynayacağımız MKE Ankaragücü karşılaşmasına çevirdik” diye konuştu.

Akyel, Taşkın, Halil ve Hakan adlı sporcuların sakat olduğunu,  MKE Ankaragücü kadrosuna alınıp alınmayacaklarını çekilecek emar sonucunda belli olacağını sözlerine ekledi.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim