• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

“AKSİLİK YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

18.10.2016 16:48
“AKSİLİK YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”
Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, geçen sezon 1. Lige çıkmada yarım bırakılan mutluluğu bu yıl yaşamak istediklerini, bu nedenle herhangi bir aksilik yaşamamak için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, geçen sezon 1. Lige çıkmada yarım bırakılan mutluluğu bu yıl yaşamak istediklerini, bu nedenle herhangi bir aksilik yaşamamak için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Gürler, gazetemize yaptığı açıklamada, takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek, “Daha olumlu bir performansla daha iyi bir oyunla 6 haftayı geride bıraktık.” Dedi.

Bu hafta oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Gürler, şunları kaydetti:

“Hatay maçı diğer maçlara göre daha önemli gibi gözüküyor ama normalde bizim gurubumuzun bütün takımları denk güçler şeklinde dağılmış. Birkaç sıra geride kalan takımların da bir-iki performans değişimiyle yer değiştirdiğini,  7-8 sırayı birden yükseldiğini ve geri kaldığını görebiliyoruz. Dolayışla Hatay maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Hiçbir maçımız önemsiz değil. Her maç çok önemli, bu bilinçle bütün maçlara hazırlanıyoruz.  Önümüzdeki hafta itibariyle kupa maçlarında belli bir enerji kaybı olacağını düşünerek biraz daha performansımızı yukarı çekeceğiz.”

“HATAY’A GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ”

Hatay’a galibiyet için gideceklerini kaydeden Gürler, “Bizim için 3 puan almak çok önemli . Çok şükür iyi bir çıkış yakaladık. Takımımız her geçen gün artan bir performansı var. Yükselen bir grafiği var. Bu performans ve grafiğimizi bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Hatay maçını alarak Türkiye Kupası maçına da iyi bir moralle çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

“ÇOK POZİSYONLAR ÜRETİYORUZ”

Bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda çok pozisyon ürettiklerini dile getiren Gürler, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ Son vuruşlarda etkisiz kalıyor dersek haksızlık etmiş oluruz . Söylediğim gibi Ankaragücü maçında çok pozisyon ürettik. Ankaragücü çok iyi bir ekip, süper lig tecrübesi olan bir ekibe karşı oynadık. Bizleri çok zorladı, iyi pozisyonlar yakaladı ama bizim kalecimizin iyi bir performansı vardı, önemli kurtarışlar yaptı.  O karşılaşmada bizim az pozisyonumuz oldu. Golü bulmamızla beraber oyunu da kurtarmış olduk. Önemli olan bizim orada 3 puanı hanemize yazdırmaktı ,çok şükür onu da gerçekleştirdik.”

“BİRAZ DA ŞANSIZLIK VAR”

Forvet hattındaki oyuncularına çok güvendiklerini dile getiren Mutlu Gürler, “Forvet hattındaki oyuncularımız çok güveniyoruz. Biraz şansızlığımız var. Bu şansızlığımızı da üstümüzden atacağımızı düşünüyorum.  Zamanla takımımız yerine oturacak. Henüz ilk yarının başında sayılırız. Biraz zamana ihtiyacımız var. Arkadaşlarımız iyi niyetliler, çok gayretliler. Performansları geçen gün iyiye gidiyor.  Teknik heyetimizin ve sporcu kardeşlerimizin kaynaşması son derece çok önemli. İnşallah daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.

Gürler, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

“Deplasman maçlarını da göz önünde bulundurduğumuzda Gümüşhanespor bizim grubumuzun lideri durumun. Bu da oyuncularımıza heyecan veriyor, psikolojik baskı yapıyor. Bizim grubumuzdaki her takım Gümüşhanespor maçına üst düzey bir motivasyonla  çıkıyor. Çok ciddi defans yapıyorlar. Sabırlı olmamız lazım.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim