• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Gümüşhane : 7 °C
  • Trabzon : 15 °C

AFK’da Gümüşhanespor Konuşuldu

20.11.2016 12:41
AFK’da Gümüşhanespor Konuşuldu
Gümüşhanespor oyuncularından Cumhur Yılmaztürk, Ali Pala ve Muhammed Çalhanoğlu, Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde söyleşi programına katıldı.

Gümüşhanespor oyuncularından Cumhur Yılmaztürk, Ali Pala ve Muhammed Çalhanoğlu, Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde söyleşi programına katıldı.

Şehr-i Gümüş taraftar grubu lideri Onu Bayrak’ın koordinatörlüğünde AFK’nın konferans salonunda gerçekleşen programda Gümüşhanespor’un galibiyet serüveni, sezondan beklentiler ve futbolcuların mizahi anıların paylaşıldı. Programda öğrenciler ile futbolcular arasında keyifli anlar yaşandı.

Söyleşi sonrası Gümüşhanespor’un orta saha oyuncusu Cumhur Yılmaztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir program gerçekleşti. Bu kadar ilgiyi tahmin etmiyordum. Futbol konulu bir program oldu. Bayan öğrenci kardeşlerimizin takımımızla ilgili çok soru sorması beni daha çok mutlu etti. Gümüşhanespor’un bu kadar takip edilmesi bizi onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

“Taşın Altına Herkes Elini Koymalı”

Yılmaztürk, “Bizler okullara gidip bu tarz programlara katılmak isteriz. Öğrenci arkadaşlarımızı da kulüp tesislerine bekliyoruz. Onları tesislerimizde misafir etmek bizi çok mutlu eder. Bu etkinliklerin öğrenci kardeşlerimizin eğitim hayatı için de önemli olacağını düşünüyorum. Her iki taraf için de iz bırakan bir etkinlik olduğu kanısındayım” dedi.

Sorular Kaliteli

Öğrencileri sorduğu soruların oldukça yerinde ve kaliteli sorular olduğunu ifade eden Yılmaztürk, daha sonra şunları kaydetti:

“Arkadaşlarımız lise öğrencileri ama sordukları sorular gerçekten üst düzey sorulardı. Bu tarz organizasyonları yapmak lazım, toplumun hem spor konusunda hem de genel konuda bilgilendirilmesi için çok önemli. Herkesin elini taşının altına sokmasını bekliyoruz. Bu programı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.”

“Tek Yürek Olmalıyız”

Şehr-i Gümüş taraftar grubu lideri Onu Bayrak ise, Gümüşhanespor’un daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Harika bir sezon geçiriyoruz. Bu tarz etkinliklerin taraftarlar için bir kıvılcım olacağını düşünüyorum. Herkesi bir çatı altında toplayıp, tek bir yürek olmak istiyoruz. Amacımız takımımızı en iyi yerlerde görmek. Herkesi stada bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim