• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • Gümüşhane : 4 °C
  • Trabzon : 13 °C

ZİGANA TÜNELLERİ ERKEN AÇILSIN

31.03.2023 12:13
ZİGANA TÜNELLERİ ERKEN AÇILSIN
Gümüşhane ile Trabzon arasında yer alan Zigana Dağı’nı ve dağ yolunu baypas edecek Yani Zigana Tünellerinin bir an önce açılmasını isteyen Gümüşhaneli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a çağrı yaparak Zigana Dağ yolundaki pek çok sorunun vatan

Zigana Dağ Yolu’nun  vatandaşları mağdur ettiğini belirten Gümüşhanelilerin  Cumhurbaşkanımızdan İstekleri Var.

ZİGANA TÜNELLERİ ERKEN AÇILSIN

Gümüşhane ile Trabzon arasında yer alan Zigana Dağı’nı ve dağ yolunu baypas edecek Yani Zigana Tünellerinin bir an önce açılmasını isteyen Gümüşhaneli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a çağrı yaparak Zigana Dağ yolundaki pek çok sorunun vatandaşları mağdur ettiğini belittiler.

Zigana Dağı’nda yılın her mevsiminde problemler yaşandığını belirten vatandaşlar, son olarak iki gün önce  29 Mart 2023 Çarşamba günü yaşanan Zigana dağındaki kar ve buzlanmanın pek çok vatandaşı mağdur ettiğini, vatandaşların pek çoğunun  Gümüşhane’ye gitmekte zorlanmaları sonucu  dağdan Trabzon’a geri dönüp Tirebolu üzerinden Harşit yoluyla Gümüşhane’ye gidebildiklerini belittiler.

Diğer taraftan  yağmur  ve kar yağışlarının geceleri dona dönüşmesi neticesinde gündüzleri patlayan kayaların sık sık göçük yaparak Zigana dağ yolunu kapattığını belirten vatandaşlar, yapımının tamamlandığını öğrendikleri yeni Zigana tünellerinin açılışının erkene alınması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım isteyerek şöyle dediler: “Sayın Cumhurbaşkanım; sizin en önemli eserlerinizden biri olan ve Gümüşhane’nin makus talihini yenecek olan yeni Zigana tünelleri için size teşekkür ediyoruz. Dünyaca meşhur Zigana tünellerinin  bittiği haberlerini  duyuyoruz. Zigana dağ yolunda yaşadığımız mağduriyetlerin  sona ermesi için Zât-ı Alinizin, tünellerin bir an önce hizmete alınması için  yetkililere talimat vermenizi bekliyoruz. Ayrıca  bu önemli eserinizin resmi açılışı için de sizi Gümüşhane’ye bekliyor, saygılar sunuyoruz."

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim