• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 17 °C

Yılmaz, ziyaretlere devam ediyor

04.03.2015 14:02
Yılmaz, ziyaretlere devam ediyor
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, Gümüşhane ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Dr. Yılmaz, bu kez Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Derneğe gelişinde Dernek Başkan, yönetim kurulu ve çok sayıda Gümüşhaneli vatandaşın karşıladığı Yılmaz, burada milletvekilliği süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Yılmaz, konuşmasında sık sık, Gümüşhaneli hemşerilerine duyduğu sevgi ve saygıyı dile getirirken, yaptığı esprilerle de tebessüm yaşattı.

 

İSTANBUL’DA ELDE ETTİĞİ ÖNEMLİ SONUCU PAYLAŞTI

Konuşmasına İstanbul Beylikdüzü ilçesinde başlayan siyaset çalışmalarından söz ederek başlayan Dr. Yılmaz, 2011 genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını, temayül yoklamasında 385 aday arasında 20. sırada yer aldığını söyledi.

HEMŞERİLERİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Seçim sürecinde hemşerilerinden gördüğü yakın ilgiye teşekkür eden ve her ortamda övgü dolu sözler sıralayan Yılmaz, ‘Gümüşhane’de insanımıza baktığımızda öyle nazik, öyle sevecen bir hisle karşılanıyorsunuz ki, bırakınız milletvekili olma hedefini şu aday adaylık sürecinin bile bitmemesini istiyor insan. Gümüşhaneli hemşerilerimizin şahsıma gösterdiği teveccüh, Trabzon’da görev aldığım yıllarda hemşerilerimizle olan diyaloglarımızın bir göstergesi olarak öne çıkıyor gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum demek ki kabul görmüşüz ve bir mertebeye ulaşmışız’ dedi.

 

YILMAZ’IN ÇEKİNCESİ

Milletvekili aday adayı olarak yola çıktığını ve Gümüşhane halkıyla mümkün olduğu kadar yakın ilgi ve diyalog kurmayı hedeflediğini belirten Yılmaz, ‘Gerçekten içimden geldiği gibi insanımıza öylesine sıkı sıkı sarılmayı istiyorum ki ama bazen de çekiniyor insan demesinler ki, bak siyaset zamanı geldi işte bize sarılıyor, o zaman kendimi  biraz frenliyorum’ dedi

 

 

 

 

 

 

 

GENEL MERKEZİNDE KRİTERİ VAR

Dr. Yılmaz, siyasi süreçte ne kadar iyi olunursa olsunsun genel merkez tarafından bir kriterin ortaya konulduğunu kaydederken, ‘seçilirsen burada olacağız ancak seçilemezsek te bu sizlerden ayrılıyoruz, ayrı kalacağız anlamına gelmez. Bir bakıma bizim değersiz kıymetsiz olduğumuz anlamına da gelmez. Benim diyeceğim seçilelim ya da seçilmeyelim herkesi biz kardeşimiz olarak görüyoruz tabi ki AK Parti saflarında siyaset yapıyorum, Allah bize milletvekilliğini nasip ederse hiçbir ayrım gözetmeden hizmet yapacağımızı da burada ifade etmek istiyorum’ diye konuştu.

Yılmaz, eğer Gümüşhane için hizmet yapacaksak önce Cenabı Allah’a sonra da sizlere karşı mahcup olmamalıyız’ ifadelerini kulandı.

 

SİZDEN BİRİSİYİM

Gümüşhane’deki olumsuz şartlar nedeniyle babası tarafından küçük yaşlarda Trabzon’a getirilerek yeni yaşamına yön verdiğini belirten Yılmaz, ‘Eğitimimiz tahsilimiz ne yaptıklarımız ortada ancak ben de sizlerden biriyim tabi ki buraya sizlere kendimi ifade etmeye geldim, Uzun dönem şehirde kalmış biri olarak köy kültürünü hiç bir zaman unutmadım. Köy tabirlerini bilirim ve ne mutlu ben de sizler gibi köy çocuğuyum’ dedi

 

 

SİYASETİN BİR FELSEFESİ OLMALI

Gümüşhane temasları ve yola çıkış amacını dernek üyeleriyle paylaşan Yılmaz, ‘siyasetin kendine özgü süreci jargonu ve söylemi olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Ama benim birinci mesleğim hekimlik. Hekimliğinde temel amacı insanı yaşatmak üzerinedir. Tabi siyasetinde bir felsefesi olmalı. Herkes için olmalı. Kâinata ve bu âlemle baktığınızda her şey insana hizmet için kurulmuş. Dağı, taşı, börtü böceği, hayvanı, çiçeği, yağmuru kar’ı hepsi insana hizmet ediyor. Siyasette bu sistem içerisinde insanın insana hizmet ettiği bir alandır” dedi.

 

 

EN BÜYÜK PROBLEM AHLAKİ DEĞERLERİMİZ

Yılmaz aday adaylığı süreci noktasında Gümüşhane şehrinin Harşit Çayı ıslahı, elektriği, yolu, suyu gibi pek çok sorununu tespit noktasında bilgi edindiklerini ancak Türkiye’nin bugün kendi kanaatine göre en büyük sorunun ahlaki değerler olduğunu öne sürdü.

 

Yılmaz, dört kız babası olarak bu duyguyu yüreğinde tir tir hissettiğini kaydederken, ‘O çocuklarımızı nasıl yetiştireceğiz nasıl büyüteceğiz de bu devlete hayırlı bir evlat haline getireceğiz ben bu konuya çok büyük bir önem vermemiz gerekiyor’ dedi.

 

 

 

İSTANBUL’DA GÜMÜŞHANELİ FARKI

 

Konuşmasının son bölümünde İstanbul’da yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerinin örnek yaşamından da söz eden Yılmaz, ‘Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki, İstanbul’da Gümüşhaneli komşusu olan her zaman kendini güvenlikte hissediyor. Beylikdüzü’nde yaşıyorum ve çok değerli işadamlarımız ağabeylerimiz, büyüklerimiz var. Allaha şükür ne olursa olsun İstanbul’da en güzel hizmetleri yapabilme adına her şeylerini ortaya koyuyorlar. Bu konuda bizleri ayrıca çok mutlu ediyor’ dedi.

Yılmaz, Gümüşhaneli hemşerileriyle her zaman birlikte olacaklarını kaydederken, ‘Bu duygu ve düşünceler içerisinde hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum, hayır dualarınızı esirgemeyiniz’ diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim