• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 18 °C

YEŞİLBÜK DERNEĞİ’NDEN AŞURE PROGRAMI

12.08.2022 12:27
YEŞİLBÜK DERNEĞİ’NDEN AŞURE PROGRAMI
Gümüşhane Şiran Yeşilbük Derneği Muharrem ayının 10.günü olan Aşure Günü nedeniyle Avcılar’daki dernek Merkezinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve aşure dağıtımı programı yaptı.

Gümüşhane Şiran Yeşilbük Derneği Muharrem ayının 10.günü olan Aşure Günü nedeniyle Avcılar’daki dernek Merkezinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve aşure dağıtımı programı yaptı. 

İstanbul Avcılar’daki Yeşilbük Beldesi Dernek merkezinde İshak Sarı’nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda misafirlere aşure ikram edildi. 

Programa katılanlara teşekkür eden Yeşilbük Beldesi Derneği Başkanı Zafer Canan, “Muharrem ayının manevi iklimini yaşadığımız bu günlerde paylaşım, bolluk ve bereketin sembolü olan Aşure gününün önemini idrak etmek için böyle bir etkinlik yaptık. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayıp güzel ikramımızla devam eden programınıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi. 

Programa katılım sağlayan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise, “Böyle anlamlı bir etkinlikte Gümüşhaneli, Şiranlı, Yeşilbüklü hemşehrilerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Böyle manevi programları icra etmeniz çok önem arz etmektedir. Avcılar için çalışırken ilçemizdeki STK’larımızla istişare halinde olmayı çok önemsiyoruz. Fikrilerinizi bizimle paylaşın. Hep irtibat halinde olalım. İlçemizde depreme hazırlık adına büyük bir dönüşüm yaşanmaktadır. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Bu nazik davetiniz, misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Programa Avcılar Belediye Başkanı Av Turan Hançerli, Avcılar belediyesi STK'lardan sorumlu genel koordinatör Murat Akbaş, Avcılar Dernekler Federasyonu (AVDEF) Genel Başkanı Özcan Özbey, Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu (GÜDAP) Başkanı Kamil Koç , GÜDEF Kadın Kolları Başkanı Mahi Koç ve çok sayıda misafir katıldı. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim