• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

"YENİLİKÇİ KIRSAL TURİZMİN DESTEKLENMESİ"

20.12.2013 11:43
"YENİLİKÇİ KIRSAL TURİZMİN DESTEKLENMESİ"
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Karadeniz Havzasında Yenilikçi Kırsal Turizmin Desteklenmesi” projesi kapsamında proje ortakları Gümüşhane’ye teşrif ettiler.

Misafir proje temsilcileri ile Gümüşhane Vali Yardımcısı Meral Uçar, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hikmet Şahin, Gümüşhane Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, Şube Müdürleri Nüsret Bulut, İsmail Hayal, İbrahim Taş, Aynur Bilgin ve Bülent Ağaç, Gümüşhane Milli Eğitim AR-GE biriminden Serdar Salantur, Mehtap İskender, Selçuk Oral ve İlhan Sivri Çimenler Otel’de düzenlenen açılış toplantısına katıldı.

Proje sunumu Anahit Ghazanchyan tarafından yapıldıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Bu güzel ve hayırlı proje ile ülkemizin ve bölgemizin ihtiyaç duyduğu bir alan olan “Karadeniz Havzasında Yenilikçi Kırsal Turizmin Desteklenmesi” düşünülmektedir. Bu projeyi başarı ile icra edeceğimize inanıyoruz. Projemizin paydaşlarına hoş geldiniz diyorum. Ayrıca Sayın Valimizin de bu projede yer alması ve bizleri sonuna kadar desteklemesi her türlü takdirin üstündedir. Projenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eğitimden Sorumlu Gümüşhane Vali Yardımcısı Meral Uçar değerlendirme konuşmasında; “Avrupa Birliği destekli Karadeniz Havzasında Yenilikçi Kırsal Turizmin Desteklenmesi Projesine katılan Gürcistan, Bulgaristan ve Ermenistanlı paydaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Bu projenin çok başarılı olacağına ve ses getireceğine inancım tamdır. Yüzyılımızda kırsal turizm gittikçe önem kazanmaktadır. Buraya geldiğim ilçede görev yaparken bu bağlamda birçok projede yer aldık ve başarı ile tamamladık. Yerel olmasına rağmen çok güzel tepkiler ve sonuçlar aldık. Bu paralelde Gümüşhane olarak ortağı olduğumuz bu projenin son derece faydalar getireceğini biliyorum. Türkiye ve dolayısıyla bölgemiz bu anlamda çok güzel bir Pazar teşkil ediyor. O yüzden bu güzel projenin Gümüşhane’de yapılmasından da memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Tekrar proje ortaklarımıza ilimizde ağırlamaktan kıvanç duyduğumuzu ve her türlü katkıyı seve seve vereceğimizi söylemek istiyorum” dedi.  

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim