• BIST 10247.75
  • Altın 2396.514
  • Dolar 32.2224
  • Euro 34.6968
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

30.10.2018 11:20
YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, partisinin 1. Kuruş yıldönümünde başlayan yeniden yapılanma kapsamında yeni İl Yönetim Kurulu oluşturuldu.

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, yaptığı yazılı açıklamada, “Türk milletine güveni esas alan, çoğulcu, katılımcı, pozitif siyaseti hedefleyen, siyaseti değerler üzerinden üreterek yapmayı ilke edinen,  milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutma ilkeleri doğrultusunda kurulmuş, Cumhuriyetin kuruluş felsefesine, değerlerini ve üniter yapıyı korumak, sevgi ve saygı dilini hâkim kılmak, parlamenter sistemi yaşatmak, bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak, yoksuzlukla tam ve etkin mücadele etmek amaçlarına yönelmiş, kaynağını milletin ihtiyaçlarından almış, milletin talepleriyle şekillenmiş tamamıyla bir halk hareketinin sonucu olarak kurulan ve 1. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Partimizde başlatmış olduğumuz yeniden yapılanma programı kapsamında, yapılan istişareler sonucunda, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleriyle Gümüşhane İl Başkanı olarak atanmış olmam münasebetiyle Partimizi yeniden yapılandırmak ve güçlendirmek için yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde İl Yönetim Kurulumuz oluşturulmuştur” dedi.

Başkan Ateş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu süreç içerisinde çalışmalarımıza var güçleri ile destek olan İYİ Parti ailesinin tüm mensuplarına teşekkür ediyoruz. İl Teşkilatımızın oluşturulmasının ardından, ihtiyaç duyulan ilçelerimizde de gerekli çalışmalar başlatılmış ve tamamlanma aşamasına gelinmiştir.  Öncelikli hedefimiz yaklaşmakta olan yerel seçimlerde, İlimizi İYİ Şehirler ve Akıllı Şehirler vizyonu ile tanıştırmak için çalınmadık kapı, kucaklanmadık vatandaş bırakmamak için seferberlik başlatmaktır. Bizler iyi bir Türkiye, iyi bir Gümüşhane için varız. İyi bir Türkiye, iyi bir Gümüşhane için buradayız. İyi bir Türkiye, iyi bir Gümüşhane için yanınızdayız. İyi bir Türkiye, iyi bir Gümüşhane için yola çıkıyoruz.  Türk milletine mensubiyet şuuruyla bağlı herkesi bizimle beraber yol almaya davet ediyoruz.

                Bu vesile ile çok önemli gördüğümüz bir konuyu da siz değerli hemşerilerimizle paylaşmak istiyoruz. Son zamanlarda, ilimizde yerel seçim sürecinde partimiz ile ilgili olarak bazı spekülasyonların dolaştığı tarafımızca tespit edilmiştir. İYİ Parti olarak siz değerli hemşerilerimizden, partimizin yetkili organlarınca yapılacak olan açıklamaları dikkate almanızı, bunun dışındaki her türlü dedikodu ve spekülasyonlara itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz. Yeni oluşturulan İl Yönetim Kurulumuzun, Vatanımıza, Yüce Türk Milletine, İlimize ve İYİ Parti ailesine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

İYİ Parti’nin yeni İl Yönetim Kurulu şöyle:

“Ali Ateş, Zeki Karakaş, Nurgül Özener, Bayram Akçay, Arif Hikmet Eskicioğlu, Zahide Perktaş, Kenan Koç, Halil Çimen, Kadir Dolan, Ahmet Akbulut, Ali Kural, Nurettin Üçel, Mehmet Buğra Çiçek, Turan Özdemir, Abdulhalim Tarhan Mısırlıoğlu, Neşe Çakmak Gültekin, Hakan Aykutan, Tayfur Ağaç, Cemil Türkyılmaz, Nurten Tutçu, Cengiz Günday, Nuri Aksu, Hamza Yıldırım, Ramazan Altuntaş, Neriman Dede Çullu, Doğangül Kaya, Yakup Dolan, Bina Saran, Ercan Kabal, Cengiz Ağaç, Kasım Demir, Bayram Şibil, Müzeyyen Canlı, Yusuf Atay, Abdulkadir Şahbenderoğlu, Asuman Dursunoğlu, Şahin Kocabıyık, Şafak Şahin, Filiz Özdoğan, Ali Haydar Korkut, Orhan Gündüz, Muharrem Özdener, Halil Kızılet, Metin Berker, Ali Okumuş, Yahya Günday, Rukiye Yavuz, Gökçe Şenal, Hakan Demir.”

İYİ Parti’nin yeni İl Disiplin Kurulu ise şöyle:

“Mehmet Beşiroğlu, Erdoğan Kadakal, Şerafettin Yakut, Temel Nas, Turan Ataman, Yaşar Koç, Fazlı Uğur, Osman Nuri Hapencioğlu, Ramazan Balki, Ferda Gürses, Selahattin Döner, Ali Satmak, Birgül Canlı.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim