• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 16 °C

YAPARSA AK PARTİ YAPAR, YAPARSA ERCAN ÇİMEN YAPAR

29.03.2024 12:10
YAPARSA AK PARTİ YAPAR,  YAPARSA ERCAN ÇİMEN YAPAR
31 Mart mahalli idareler seçimine 2 gün kala sokaklar iyice hareketlendi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR,

YAPARSA ERCAN ÇİMEN YAPAR

31 Mart mahalli idareler seçimine 2 gün kala sokaklar iyice hareketlendi.

Son hafta içinde gerek düzenlenen iftar programları, gerekse kurum kuruluş ve ev ziyaretlerinin ardından yoğun tempo son dakikalara kadar devam edeceği gibi görünüyor.

Seçim sürecinin ilk başladığı dönemlerde yapılan anketler ile son günlerde yapılan anketler arasında makasın bayağı açıldığı gözlemlenirken, ilk anketlerde kararsızların son anketlerde kararını netleştirdiği görülüyor.

Öte yandan küskün olarak bilinen grupların gönüllerinin alındığı, ortak kararlarla çalışmalara katıldıkları gözlemlenirken, küskünlüklerin son bulması ve yapılan yoğun saha çalışmalarıyla seçimin sonucunun ne olacağı artık kesinleşmiş gibi gözüküyor.

Seçim startı verildiği günden bu güne kadar yapılan, piyasa gözlemleri, saha çalışmaları, yoğun geçen toplantılar, teşkilatlardaki izlenimlerimizi ve Seçim startı verildiği günden bu güne kadar yapılan anketlere bakıldığında AK Partili ve her kesimden seçmenin desteğini arkasına alan mevcut Belediye Başkanı Ercan Çimen’in seçimi önde götürdüğü ve Pazar günü tekrar seçimi kazanarak kendi söylemi ile USTALIK dönemine başlayacağı görülüyor. 

Gümüşhaneli bazı vatandaşlar, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde mevcut belediye başkanının hem şehre, hem de belediye yönetimine hakim olan Ercan Çimen’in tekrar başkan seçileceğini belirterek, “Gümüşhane’de sorunları iyi bilen ve sorunları çözüme kavuşturacak olan yine AK Parti’dir, yine Ercan Çimen’dir. Asıl dururken, surete gerek yok. Bakanlıklardan ve merkezi hükümetten alınacak ekstra hizmet ve destekleri alırsa yine Ercan Başkan alır. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Ercan Çimen yapar.” şeklinde konuştular.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim