• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

Virüsü Birlikte Mücadele Ederek Yeneceğiz

25.03.2020 11:49
Virüsü Birlikte Mücadele Ederek Yeneceğiz
Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Beyler Kara, Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgınına karşı devletin aldığı kararların hepsinin yanında olduklarını belirterek,

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Beyler Kara, Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgınına karşı devletin aldığı kararların hepsinin yanında olduklarını belirterek, virüsün milletin birlikte vereceği mücadele ile yenileceğini söyledi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında devletin aldığı tedbirlere titizlikle uyulması gerektiğini belirten Kara, “Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs hastalığıyla ilgili başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sağlık bakanımız, içişleri bakanımız, bilim kurulu üyelerimiz ve bu mücadelede büyük özveri ile gecesini gündüzüne katarak görev yapan sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hastalığın önlenmesi ve tedavisi için zamanında alınan kararlarlar sevindiricidir. Ülkemizin ve halkımızın sağlığı bakımından alınan ve alınacak olan tüm kararları esnaf ve sanatkârlar camiası olarak sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu. 

Tüm ülkede olduğu gibi Gümüşhane’de de virüse karşı birçok önlem alınarak çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünün altını çizen Başkan Kara, “Ülke olarak bu mücadeleyi hep birlikte destek vermeliyiz. Devletimizin aldığı kararlara cesur ve yüreklice desteklersek, kazanan bizler olacağız. Bu anlamda devletimizin aldığı kararların ilimizde uygulanması aşamasında gerekli hazırlık ve çalışmaları büyük bir hassasiyetle yürüten başta sayın valimiz olmak üzere belediye başkanımıza emniyet müdürümüze ve kolluk kuvvetlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde esnaf sanatkar camiası ve vatandaş olarak alınan tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız. Vatandaşlarımızın panik ve tedirginliğe mahal, fırsatçılara da prim vermemesi gerekiyor” dedi. 

Ülke olarak büyük bir sınavdan geçtiklerini, bu zorlu süreçte esnafın yaşadığı ekonomik sürecin net olduğunu ifade eden Kara, “Ülkemizi sarsan bu olayda Cumhurbaşkanımızın ekonomik tedbirlerini olumlu karşılıyor, bu süreçten en fazla etkilenen ve en mağdur durumda olan esnaf ve sanatkârlar içinse alınması gereken ekonomik destek ve tedbirleri büyük bir umutla hükümetimizden bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim