• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 19 °C

VALİ YUSUF MAYDA'DAN SÜLEYMANİYE AÇIKLAMASI

09.01.2014 14:17
VALİ YUSUF MAYDA'DAN SÜLEYMANİYE AÇIKLAMASI
Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, geçtiğimiz yıl Süleymaniye Kış Sporları Turizm Merkezi için Valilik tarafından hazırlanan Çevre Düzeni Planının Kültür ve Turizm Bakanlığı, Proje Değerlendirme İnceleme Kurulunca onaylandığını söyledi.

 

Yaptığı açıklamada, planın Kültür ve Turizm Bakanlığındaki inceleme ve onama aşamalarından geçen planın önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacağını kaydeden Vali Mayda, Süleymaniye Turizm Merkezi içerisinde gerçekleştirilen Koruma Amaçlı İmar Planı ve Kentsel Dönüşüm Projesinin ise Belediye, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, Kültür ve Turizm Bakanlığının onayından geçerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacak aşamaya geldiğini ifade etti.


Gümüşhane Valiliği tarafından Süleymaniye Kış Sporları Turizm Merkezinde gerçekleştirilecek her iki projenin de Çevre ve Şehircilik Bakanlığına nihai onay için gönderilmesi aşamaların sıkı bir şekilde takip edildiğini dile getiren Vali Mayda, “Proje onayları gerçekleştiğinde, turizm merkezinin altyapı planlamasını bitirmiş olacağız. Projenin gerçekleştirilmesi konusunda tüm süreç boyunca her türlü desteği sağlayan Milletvekillerimiz Sayın Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün’e, proje ile yakından ilgilenen tüm Bakanlık mensupları ile oradaki Gümüşhaneli hemşerilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim