• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

VALİ YAVUZ’UN İNCELEME VE TOPLANTILARI SÜRÜYOR

03.07.2015 13:36
VALİ YAVUZ’UN İNCELEME VE TOPLANTILARI SÜRÜYOR
Vali Yücel Yavuz beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ile birlikte, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yeni Mahalle İlkokulu inşaatlarında incelemede bulundu.

İlk olarak, Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne geçen Vali Yavuz, burada yapılmakta olan 16 derslik kapasiteli ek bina inşaatını inceleyerek, yüklenici firma müteahhidinden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra, geçtiğimiz Mayıs ayında da incelediği ve 2 yıl önce çizilen projeye göre okulun ısıtılmasında katı yakıt kullanılacağını öğrendikten sonra ilgili birimlere hemen talimat vererek, doğalgazlı ısıtma sistemi kurulması talimatı verdiği Yenimahalle İlkokulu ve Ortaokulu binası inşaatına geçen Yavuz, inşaatın son durumu hakkında yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Yavuz, her iki okulun yüklenici firma yetkililerine de inşaatların bir an önce bitirilmesi ve okulların yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi talimatı verdi.

İl Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Gümüşhane İl Encümen Toplantısı Vali Yücel Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda, il merkezi ve ilçelerinde bulunan üç köyde yapılmakta olan imar uygulamaları ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

OSB Yönetim Kurulu Toplandı

Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali  Yücel Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Yavuz, hizmete yeni açılan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Binasında gerçekleştirilen toplantı öncesinde, binanın son durumunu inceledi, OSB Müdürü Metin Şeker’den yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından başlayan yönetim kurulu toplantısına Vali Yardımcısı Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, OSB Müdürü Metin Şeker ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, daha önceden belirlenen gündem maddeleri görüşüldü.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim