• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 14 °C

VALİ TAŞBİLEK’TEN GÜMÜŞHANE’YE TEŞEKKÜR

08.07.2021 09:53
VALİ TAŞBİLEK’TEN  GÜMÜŞHANE’YE TEŞEKKÜR
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıkladığı haftalık Covid-19 vaka sayısında geçtiğimiz haftaya göre Türkiye’de en fazla düşüşün yaşandığı ilin Gümüşhane olduğunu belirterek Gümüşhanelilere teşekkür etti.

VALİ TAŞBİLEK’TEN

GÜMÜŞHANE’YE TEŞEKKÜR

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıkladığı haftalık Covid-19 vaka sayısında geçtiğimiz haftaya göre Türkiye’de en fazla düşüşün yaşandığı ilin Gümüşhane olduğunu belirterek Gümüşhanelilere teşekkür etti.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “1 Temmuz itibariyle başlayan kademeli normalleşmenin üçüncü aşamasıyla birlikte birçok konuda yasakların kalkmasıyla rahat bir nefes alan Gümüşhaneli vatandaşlarımız yine de dikkati ve tedbiri elden bırakmıyor” dedi.

Gazetemiz muhabiri Abuzer Yapar’a açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, “Vaka sayılarındaki düşüş bizi son derece mutlu ediyor. Vatandaşlarımız yaklaşık 16 aydan beri evlerinde.

Kendimizin, sevdiklerimizin ve yakınlarımızın sağlığı için tanıdığımız ya da tanımadığımız insanların sağlığı için lütfen pandemi tedbirlerine uymaya devam edelim. Devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda uygulanan kurallar insanlarımızın sağlığı için çok önemli. Bu kurallara uymada hepimizin vicdanı sorumluluğu var. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sağlık Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız, Bilim Kurulu’nun almış olduğu kararlara, hemşerilerimizin çok büyük bir oranda riayet ettiğini memnuniyetle müşahede ediyoruz. Covid-19 illetinden halkımızı korumak için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Polisimize, jandarmamıza, kamu görevlilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza çok teşekkür ediyorum. Rehavete kapılmayacağız. Aynı duyarlılık ve kararlılıkla bundan sonra da çalışmalarımızı, mücadelemizi sürdüreceğiz. Son açıklanan verilere göre yüzbinde 23.99 a düşen vaka sayılarımızı inşallah bir dahaki haftaya daha da azalmış olarak görmeyi umuyoruz.

Covid-19 illetine karşı top yekün mücadele veren, kurallara uyan, sabır gösteren hemşehrilerimizden de Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devlet-Millet el ele vererek bu belayı başımızdan def edeceğiz inşallah” dedi.

“Her bir vatandaşımız aşı olmalı”

Vatandaşların aşılanmaları konusundaki çağrısını tekrarlayan Vali Taşbilek, “Aşı konusunda da Gümüşhaneli vatandaşlarımıza güveniyorum. Aşıya karşı duyarlılığımız çok üst seviyede olmalı. Kovid19 pandemisi ile mücadelede aşı en önemli unsur. Aşıda artık yaş sınırlaması kalmadı. 18 yaş üstü her bir vatandaşımız hastanelerimizde, aile hekimliklerinde, sabit ya da mobil aşı çadırlarımızda aşılarını yaptırabilirler. Şu anda öncelikli olarak aşıya ve tedbirlere güvenmek durumundayız. Bunun da etkilerini net olarak bu süreç içinde gördük. Aşının faydasını bu süreçte çok net bir şekilde gördük. İnşallah önümüzdeki günlerde de bunu yine göreceğiz. Vatandaşlarımızın bir an önce aşılanması hem kendi sağlıkları hem de toplum sağlığı için son derece önemli. Bu nedenle vatandaşlarımızdan isteğimiz; kendileri, sevdikleri ve toplumumuzun sağlığı için aşılarını bir an önce olmaları” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim