• BIST 9725.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 28 °C
  • Trabzon : 25 °C

VALİ TAŞBİLEK’TEN 11 KÖYE ZİYARET

07.08.2022 12:35
VALİ TAŞBİLEK’TEN 11 KÖYE ZİYARET
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü koy ziyaretleri çerçevesinde 11 köyü ziyaret etti.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sürdürdüğü koy ziyaretleri çerçevesinde 11 köyü ziyaret etti. 

Vali Taşbilek, merkeze bağlı Yitirmez, Dölek, Erdemler, Ballıca, Kaletaş, Söğütağıl, Akpınar, Pehlivantaşı,Geçit, Süle, Kale köylerine ziyarette bulundu. 

Beraberindeki heyetle köylerde süren ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Taşbilek, köylerde gördüğü çocuklarla sohbet edip oyuncak hediye etti. 

Ziyaretlerin devam edeceğini dile getiren Vali Taşbilek, Gümüşhane Valiliği olarak üzerlerine düşen bütün hususları yerine getireceklerini söyledi. 

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Taşbilek, “Köylerimizi, değerli vatandaşlarımızı ziyaret etmek hem de yaptığımız çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarımızla hasbihal etmek amacıyla köylerimizi ziyaret ediyoruz. Buradaki amacımız devletimizin hizmet sunmakla mükellef olduğu değerli vatandaşlarımızı yerinde görüp eksiklerini, sıkıntıları, mağduriyetleri her konuda bize düşen her ne ise onu tespit edip sorunları yerinde çözebilmek. Bizi gittiğimiz her köyde misafir eden başta muhtarlarımız olmak üzere değerli vatandaşlarımız olmak üzere teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum” dedi. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim