• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 15 °C

VALİ NAYIR'A ZİYARET

31.12.2018 11:22
VALİ NAYIR'A ZİYARET
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri son valiler kararnamesi ile Sakarya Valisi olarak atanan hemşehrimiz Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Dernek Başkanı Uğur Yücel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Dr.Abdulkadir Akkuş ve Onur Kurulu Üyesi Mustafa Darcan’ın katıldığı ziyarette Dernek Başkanı Uğur Yücel, “Kütahya’da gördüğümüz ve yakın şahit olduğumuz sayın valimizin başarılarını bundan böyle Sakarya’da da göreceğiz. Sayın valim gibi idareciler devletimizin sıcak ve gülen yüzünü bizlere göstermektedir. Doğruluğu dürüstlüğü ve vatandaşlarımızla olan sıcak teması onu farklı kılan özellikleridir. Kamu kaynaklarını heba etmeyen bir bardak alırken bile kırk defa düşünen böyle hassas yöneticilere her zaman milletimizin ihtiyacı var. Eskişehirdeki bütün dernek üyelerimizin, Eskişehirli dostlarımızın komşularımızın selamını sevgisini sizlere getirdim sayın valim. Sizlere güveniyoruz ve Sakarya ilimizde başarılı haberlerinizi bekliyoruz” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekle ziyarette hemşerilerini Sakarya’da görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek sözlerini başlayan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, “Biz kamu yöneticileri vatandaşımızın huzur ve mutluluğu, devletimizin bekası için buralardayız. Devlet, ancak bir millet var olduğu sürece yaşayabilir. Bizim en önemli düşüncemiz devleti yaşatıp yüceltmek olduğu için, milletimizin her sıkıntısını giderip, ihtiyaç anında yanında durmalıyız. Sizlerde Sivil toplum Kuruluşları olarak aynı amaç doğrultusunda üyeleriniz arasında birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhuyla hizmetler yapıyorsunuz. Dernek faaliyetlerinizi fırsat buldukça takip ediyorum. Çalışmalarınızdan memnunum.  Sivil Toplum Kuruluşları ülkemizde önemli hizmetler yürütüyorlar. Topluma faydalı görevler icra ediyorlar. Sizlerin de çalışmalarını bu değerde görüyorum. Kültürümüzü, örfümüzü bizden sonraki nesillere aktarmak kesintiye uğramadan bu değerlerimizle yaşamak/yaşatmak geleceğimiz açısından çok önemli. Tüm hemşerilerime bende aracılığınızla sevgilerimi gönderiyorum” diye konuştu.

Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’da ziyarette, geçtiğimiz ay Gümüşhane Vizyon Dergisi tarafından Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği’ne verilen ödülü Vali Nayir’e arz ederek derneğin kuruluşundan bugüne kadar verdiği maddi ve manevi destek için teşekkür etti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim