• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 23 °C
  • Trabzon : 26 °C

ÜSTÜN ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI

20.03.2023 12:37
ÜSTÜN ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi MYK eski üyelerinden Kelkitli hemşerimiz Ziraat Mühendisi Akın Üstün adaylık müracaatını yaptı.

ÜSTÜN ADAYLIK MÜRACATINI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi MYK eski üyelerinden Kelkitli hemşerimiz Ziraat Mühendisi Akın Üstün adaylık müracaatını yaptı.

Yaptığı müracaat sonra açıklamada bulunan Üstün şunları kaydetti;

“14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak seçimlerde aday olabilmek için il ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Teşkilatlarımızla yaptığım görüşmelerin ardından MHP genel merkezine giderek müracaatımı yaptım. Müracaat sonrası Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek hayır duasını aldım. Simdi ise hayatımın her aşamasında olduğu gibi sahada çalışmaya devam ediyorum.

1993 yılında başlayan ve yaşam tarzına dönüştürdüğümüz ülkücülük kimliğimiz ile teşkilatımızın her kademesinde görev yapma şerefine nail oldum. Başladığım gündeki heyecanımı kaybetmeden, duruşumu bozmadan bu bayrağı bugünlere taşıdım. Vicdan sahibi herkes takdir eder ki, Akın Üstün aldığı her görevi en iyi şekilde aldığı yerden ileriye taşımış partisine ve davasına ivme kazandırmıştır.

 2007 yılında ve 2018 yılında iki defa ikinci sırada milletvekili adayı olarak,  var gücümle çalışarak partime bir oy fazla kazandırma gayreti içerisinde oldum.

 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olarak müracaatı mı yaptım. Bu süreçte destek olacak bizi seven, güvenen vatandaşlarımızın güvenini bugüne kadar hiç boşa çıkartmadım. Hayatımın kalan kısmında da bize olan güvene ve desteğe gölge düşürmeden yoluma devam edeceğim.

Bu şehrin altın kalpli insanlarını birbirinden ayırmadan, hepsi bizim hemşerimiz ve hepsi kıymetlidir. Amacımız Gümüşhane’ye,  Gümüşhaneliye, davama ve ülkemize hizmet etmektir.

Partimizde çok sayıda aday adaylık müracaatı var. Aday adaylık için müracaat eden ve etmeyi düşünen arkadaşlarımın hepsi kıymetlidir ve ülküdaşlık hukukumuz üzerine kardeşimizdir.

Ben Gümüşhane de yaşayan hayatı ve hayalleri Gümüşhane’de olan, Gümüşhane’nin sorunlarını bilen, çözüm üretmek adına her platformda görüşlerini beyan eden, Gümüşhane ve Gümüşhanelinin derdi ile dertlenen bir Gümüşhane sevdalısı olarak bu yarışa dahil oldum.

Gümüşhane’ye hizmet etmek için bugüne kadar ki, bilgi birikim ve tecrübelerim ile sahipsizlik kelimesini Gümüşhaneli hemşerilerimizin lügatinden çıkartacağım.  Allah’ın izniyle Gümüşhane ve Gümüşhanelinin bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada derdi ile dertlenip, sevinci ile mutlu olacağız. Sorunları bir bir çözecek irade ile halkımıza en iyi hizmeti getireceğiz.

Bugüne kadar ihmal edilen, hak ettiği hizmeti alamayan ilimize inşallah Genel Başkanımız adaylığımı uygun görür ve vatandaşımız da oy vererek Gümüşhane’yi temsil yetkisi verirse, Gümüşhane hak ettiği hizmete kavuşacaktır.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim