• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 16 °C

UNUTMADIK! UNUTTURMADIK! UNUTMAYACAĞIZ! UNUTTURMAYACAĞIZ!

25.03.2024 12:12
UNUTMADIK! UNUTTURMADIK!  UNUTMAYACAĞIZ! UNUTTURMAYACAĞIZ!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın Kurucu Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 15. sene-i devriyesi vesilesi ile Helikopter Şehitleri Haftası için bazı açıklamalarda bulundu.

UNUTMADIK! UNUTTURMADIK!

UNUTMAYACAĞIZ! UNUTTURMAYACAĞIZ!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın Kurucu Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 15. sene-i devriyesi vesilesi ile Helikopter Şehitleri Haftası için bazı açıklamalarda bulundu.

Taşkın yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vefatının 15. sene-i devriyesinde inancıyla, davasına olan bağlılığı ile, ilkeli duruşuyla, üslubuyla ve şahsiyetiyle yüce Türk Milleti’nin çok kıymeti bir evladı olan Liderimiz Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden Helikopter Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Şehit Liderimiz, hayatının her döneminde karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde milli ve manevi değerlerin yücelmesi, Türk Milleti ve Türk Vatanı’nın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O, daima büyük bir davanın ve büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız temiz bir ülkünün 1978’den 2009’a saf ve sade lideri olmuştur. Bizler de O’nun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, yaşayıp, yaşatıp yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Hep dik durdu, düz yaşadı, yol çizgisini bozmadı, istikametini değiştirmedi, inandığı değerlere hep bağlı kaldı, kendisi için bir gün yaşamadı, ömrünü, hayatını verdiği yüce davasına adadı. Devlet, Millet çağırıyor deyip Fidan Anamızı bırakıp giderdi, o devletini bir kez çağırdı birileri devletin gitmesine izin vermediler…

Bu emanet tüm Türk Milleti’nindir ve bu kutlu yolu O’nunda istediği gibi hep Birlik’te adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz.

Büyük Birlik Partimiz ve Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfımız 25-31 Mart

Muhsin Yazıcıoğlu ve Helikoter Şehitleri Haftası için tüm Türkiye’de ve tüm Türk Dünyası’nda anma etkinlikleri düzenleyecektir. Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanlığı olarak 25 Mart 2024 Pazartesi Günü Gümüşhane Merkez Kemaliye Camiinde Teravih Namazı öncesi Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, Helikopter Şehitlerimiz ve geçtiğimiz aylarda ahirete intikal eden Muhsin Başkanımızın yol arkadaşı, partimizin eski Genel Başkan Yardımcısı, hareketimizin ağabeyi, çok kıymetli hemşehrimiz, Türkiye Günlüğü Dergisi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa Çalık hocamız için Mevlüt okutulacaktır. Tüm hemşehrilerimizi Mevlüt programımıza davet ediyoruz.

Şehadetinin 15. Sene-i devriyesinde hukuk çerçevesi içerisinde hareket ederek bize göre suikast olan bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız Kastı, ihmali, kusuru, dahili olan kim varsa elbet adalet önünde  en ağır şekilde hesap verecektir. Buna inancımız tamdır.

Şehit Liderim:

Senin yaptığın gibi her daim zalimin karşısında, mazlumun yanında olacağız. Davan, davamız, yolun yolumuz, sevdan sevdamızdır Yüce Allah’ın izni ile…”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim