• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 13 °C

ÜNİVERSİTE’NİN ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞMESİNE GÜZEL BİR ÖRNEK

26.05.2023 12:35
ÜNİVERSİTE’NİN ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞMESİNE GÜZEL BİR ÖRNEK
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTE’NİN ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞMESİNE GÜZEL BİR ÖRNEK

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Veli Çam, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Merve Karaer, Öğr. Üyesi Ahmet Bahadır Şimşek, Dr. Öğr. Üyesi Özcan Koç, Dr. Arş. Gör. Cihan Ünal, Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Cemalettin Atalay, Uzman Nurcan Duman, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emre Dilaver, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Ataman, Hastane Müdürü Gündoğan Şahinöz, Hastane Müdür Yardımcısı Gülcihan Aslan, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Cihangir Aksoy, Gümüşhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Gençağa Kaya, Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eyüp İslamoğlu ve Müdür Yardımcısı Adil Karakaş katıldı.

 

Toplantıya başkanlık yapan Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir yaptığı açıklamalarda Gümüşhane Üniversitemiz ve dış paydaş kurumlarımızla işbirliği içinde olmak, birlikte başarılı işlere imza atmak ve öğrencilerimize daha iyi uygulama alanları oluşturabilmek adına bölümümüz olarak bu toplantıyı düzenledik. Sağlık yönetimi alanında Gümüşhane ilimizin güzide kurumlarının değerli yöneticileri ile bir araya gelerek karşılıklı durum değerlendirmesi yaptık ve fikir alışverişinde bulunduk. Sağlık Yönetimi Bölümümüz, bu önemli toplantının ardından daha da motivasyonlu ve hedef odaklı çalışmalarına devam edecektir. Bizlere güvenen ve destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Toplantı sonunda karşılıklı öneri ve temennilerde bulunularak yeni eğitim planlamaları, yeni uygulama yerleri planlandı.

 

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek düzenlenen toplantı ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “Gümüşhane Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen ve kentimizin önemli sağlık kurumlarının değerli yöneticilerini bir araya getiren dış paydaş toplantısının şehrimiz ve öğrencilerimiz için oldukça kıymetli olduğunu belirtmek isterim. Birlikte yürütülen çalışmaların, öğrencilerimizin akademik ve mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu toplantının sonucunda oluşan yeni eğitim planlamaları ve uygulama yerlerinin öğrencilerimizin eğitimleri üzerinde olumlu bir etki oluşturacağını düşünüyorum. Gümüşhane Üniversitesi olarak, bu tür iş birliklerinin sürdürülmesi ve güçlendirilmesi konusunda kararlıyız. Toplantıya katılım gösteren ve önemli görüşleriyle bizleri destekleyen tüm katılımcılara, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Veli Çam ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir başta olmak üzere tüm ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim