• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

ÜNİVERSİTEMİZ TENİS’TE DE İDDİALİ

08.06.2023 12:18
ÜNİVERSİTEMİZ TENİS’TE DE İDDİALİ
Bu yıl kurulan Gümüşhane Üniversitesi tenis takımı, katıldıkları ilk turnuvada müsabakaları namağlup bitirip şampiyon olarak Süper Lige çıktı.

ÜNİVERSİTEMİZ TENİS’TE DE İDDİALİ

Bu yıl kurulan Gümüşhane Üniversitesi tenis takımı, katıldıkları ilk turnuvada müsabakaları namağlup bitirip şampiyon olarak Süper Lige çıktı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Tenis Bölgesel Ligi Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Trabzon’da gerçekleştirildi. 10 üniversitenin katıldığı müsabakalara Gümüşhane Üniversitesi kadın ve erkek tenis takımı da katıldı.

Müsabakalara 3 kadın sporcuyla katılan Gümüşhane Üniversitesi sporcuları tüm rakiplerini yenerek süper lige çıkma başarısını gösterdi. Erkeklerde ise 5 erkek sporcu takım halinde üçüncü olarak müsabakaları tamamladı.

Müsabakalarda aldıkları başarılardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Antrenör Bahtiyar Çelik, “Sporcularımız çok çalışmanın ve emeklerinin karşılıklarını bu müsabakalarda aldıkları başarılarla taçlandırdılar. Söz konusu başarılardan dolayı sporcularımızla beraber çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Sporcularımızın yetiştirilmesinde emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek olmak üzere Üniversite yönetimimize ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Fahri Terzi ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu başarının arka planında çok büyük emekleri oldu” dedi.

Sporcuları elde ettikleri üstün başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Öncelikle sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörümüzü tenis müsabakasında elde ettikleri başarıdan dolayı gönülden kutluyorum. Bu büyük başarı için gösterdikleri çaba, tutku ve azim gerçekten takdir edilesi bir durum. Tenis hem fiziksel hem de zihinsel becerileri gerektiren bir spor dalıdır. Sporcularımız bu zorlu spor dalında başarıyı yakalamak için yoğun antrenmanlar yapıp emek verdiler. Üniversitemiz, akademik mükemmeliyetin yanı sıra spor alanında da önemli bir rol oynamayı hedefliyor. Üniversite olarak sporun her dalında var olmaya ve adımızı duyurmaya devam ediyoruz. Adı geçen başarılar sadece sahada sergilenen yeteneklerle sınırlı değil, aynı zamanda öğrenci-öğretim üyesi iş birliği, takım ruhu ve üniversite topluluğuna olan katkılarla da yakından ilişkilidir. Bu amaçla da sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, onların bu başarısında pay sahibi olan Antrenörümüz Bahtiyar Çelik ve sporcularımızın her ihtiyacına koşan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Fahri Terzi’ye de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim