• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 23 °C

Üniversite Atakan’ı unutmadı

28.06.2017 10:32
Üniversite Atakan’ı unutmadı
Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü, 13 Haziran tarihinde kaldığı yurda giderken yamaçtan düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren Gıda Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu için bir yardım kampanyası yürütt

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü, 13 Haziran tarihinde kaldığı yurda giderken yamaçtan düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren Gıda Mühendisliği 3’üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu için bir yardım kampanyası yürüttü.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Atakan’ın vefatından duyduğu derin üzüntüyü belirterek, “Bir aile için evlat acısı, acıların en büyüğüdür. Bizler, öğrencimiz Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü hâlâ içimizde yaşıyoruz, hatta ölene kadar da yaşayacağız. Çünkü bizler, ailenin emanetine sahip çıkamadık. Bu durum, çok acıdır. Biliyoruz ki hiçbir şey, acılı ailenin yaşadığı derin acıyı hafifletmeye yetmeyecektir” dedi.

Üniversite rektörlüğü olarak Atakan’ın ailesine destek olmak üzere bir kampanya gerçekleştirdiklerini dile getiren Zeybek, “Bu kampanyaya ilimizden Polis Özel Harekat, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Üniversitemiz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri ile idari ve akademik personelimiz de katkı sağladılar. Toplanan meblağ, Atakan’ın ailesine teslim edildi. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Bu vesile ile bir kez daha Abdullah Atakan’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine de sabırlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim