• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KÖKSAL KUŞ’TAN OLAY’A KONUŞTU

31.03.2021 11:24
ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KÖKSAL KUŞ’TAN OLAY’A KONUŞTU
Genel Merkezi Almanya’nın Köln kentinde bulunan “Uluslararası Demokratlar Birliği (UID)” nin Genel Başkanı Gümüşhaneli Hemşerimiz Köksal Kuş, gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KÖKSAL KUŞ’TAN OLAY’A KONUŞTU

Genel Merkezi Almanya’nın Köln kentinde bulunan “Uluslararası Demokratlar Birliği (UID)” nin Genel Başkanı Gümüşhaneli Hemşerimiz Köksal Kuş, gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane’nin merkez Ballıca köyünden olan Genel Başkan Köksal Kuş, davetimiz üzerine gazetemize yaptığı ziyarette çeşitli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek 24 Ocak 2021 tarihinde yapılan kongrede aday olduğunu ve kongrede genel başkan seçildiğini ifade eden Köksal Kuş, Almanya’nın Köln kentinde yapılan “Uluslararası Demokratlar Birliği’nin 7. Olağan Genel Kurulunda tek aday olduğunu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala ile Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’nın da  internet üzerinden video konferans yöntemiyle genel kurula katıldıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile tüm dünyadan gelen taleplere cevap verebilmek için çalıştıklarını belirten Genel Başkan Köksal Kuş, “Avrupa’da hatta tüm dünyada ayakta durmanın ve kendinizi ispat etmenin en müessir  yollarından birisi nüfusunuzdur. Avrupa’daki Türk nüfusu ve masum coğrafyalara ait nüfus bizim Avrupa’daki en büyük zenginliğimizdir. Bu zenginliğimizi iyi organize ederek hem insanlarımıza, hem de tüm dünya masumlarız yardımcı olmak, onlara bir dayanak olmak istiyoruz. “

“Uluslararası Demokratlar Birliği (UID)” nin sadece Avrupa’da değil dünyanın her ülkesinde teşkilatlanmaya başladığını belirten Genel başkan Köksal Kuş, arkamızda Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve Türk devleti olduğu sürece biz de hem Avrupa’da hem de tüm dünyada lobi faaliyetlerimizi en üst düzeyde yapacağız.”

“Uluslararası Demokratlar Birliği’nin Almanya’nın Köln kentindeki genel merkezlerine tüm Gümüşhanelileri beklediklerini de belirten Genel Başkan Kuş; sık sık Gümüşhane’ye gelip gittiğini, Gümüşhane’de Kaletaş köyü sınırları içinde inşa ettikleri KUŞ HES Santralinin sahibi olduğunu da belirterek, “Türkiye’de, Türk bankalarından herhangi bir kredi almadan tamamen kendi öz kaynaklarımızla yaptığımız Hidro elektirk santralimiz bitti. kısa sürre içinde hizmete başlayacaktır.” dedi.

Gümüşhane’de 20 civarında özel HES yapıldığını belirten Köksal Kuş, ilk defa bir Gümüşhaneli olarak biz Gümüşhane’de HES yatırımı yaptık. Diğer yatırımcıların tamamı Gümüşhane dışından firmalardır dedi.

Köksal Kuş Kimdir?

1962 yılında Gümüşhane’nin merkez ilçe Ballıca köyünde doğdu. İlk, orta ve Ticaret Lisesi eğitimini Gümüşhane’de yaptı.  1979 sonu Almanya’ya göçtü.  Almanya’ya yerleştikten sonra eğitim hayatına burada da devam ederek makina mühendisliği öğretiminden sonra inşaat sektöründeki çalışmalarına devam etti. Türkçe yanı sıra Almanca ve İngilizce dillerini konuşan Köksal Kuş, 24 Ocak 2021’de UID genel başkanı seçildi. Kuş, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim