• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 17 °C

Ülkü Ocaklarından Zafere Yürüyüş konseri

27.04.2015 12:43
Ülkü Ocaklarından Zafere Yürüyüş konseri
Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın düzenlediği, Ali Kınık ve Ahmet Şafak’ın sahne aldığı 'Zafere Yürüyüş' konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

bugununnnn-(1)-062.jpg

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın düzenlediği, Ali Kınık ve Ahmet Şafak’ın sahne aldığı 'Zafere Yürüyüş' konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirilen konser öncesinde bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Türkiye ve dünyada olduğu gibi Gümüşhane'de de en köklü gençlik teşkilatı olan Ülkü Ocaklarının gençleri ile yoluna emin adımlarla yürüdüğünü, yaptıkları faaliyetlerle Türklük onur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini yaşayan neferler yetiştirmek için yoğun bir çaba ve gayretle çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Ali Ateş de Türkiye'nin yolsuzluk, yoksulluk ve işsizlik gibi bütün sosyo ekonomik sorunlarla karşı karşıya olduğunu savundu. Türkiye ve Gümüşhane'yi temsil edenlerin artık yorulduklarını kaydeden Ateş, milletin sorunlarına çare aramak yerine Cumhurbaşkanı posterinin arkasına sığınarak hamaset yaptıklarını, insanlara hayal vaad ettiklerini ileri sürdü.

Şartlar ve siyasi sonuçlar ne olursa olsun MHP'nin her zaman milletinin yanında ve yakınında olacağını dile getiren Ateş, “Türk milliyetçileri var oldukça bu vatana kimse göz dikemez ve el uzatamaz. Biz diyoruz ki MHP iktidarında bütün ahlaksızlıklara, yolsuzluklara, yoksulluklara ve hırsızlıklara son verilecektir.” dedi.

Ülkücülerin Türklük gurur ve onurunu, İslam ahlak ve faziletini kendi yüreğinde birleştirdiklerini belirten Gümüşhane eski Belediye Başkanı ve MHP Milletvekili adayı Mustafa Canlı ise konuşmasında Ülkü Ocaklarının bu ülkenin geleceğinin bilincinde olduğunu, kendilerinin de yetiştiği kutsi bir yuva olduğunu söyledi.

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerden de bahseden Canlı, “Yüce Rabbim toplumun geleceğini şekillendirecek, topluma güven verecek, toplumun birlik beraberliğini pekiştirecek çalışmalar yapmak hepimize nasip etsin.” dedi. 

Gençlere bu yolda hep birlikte olma ve MHP’yi Gümüşhane’de şaha kaldırma çağrısı yapan Canlı, “Sizler sayesinde güzel günler göreceğiz, umutlarımızı yarına taşıyacağız. Siz oldukça bu ülke hakkında olumsuz düşünenlerin sonu hüsran olacak.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından program sanatçılar Ali Kınık ve Ahmet Şafak’ın sahne almasıyla son buldu.


 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim