• BIST 9903.83
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 23 °C

UĞUR BULUT MALATYA’NIN KONUĞU OLDU

24.01.2023 12:36
UĞUR BULUT MALATYA’NIN KONUĞU OLDU
TRT Gümüşhane Muhabirlerinden fotoğraf sanatçısı Uğur Bulut, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’ne (MAFSAD) konuk oldu.

UĞUR BULUT MALATYA’NIN KONUĞU OLDU

TRT Gümüşhane Muhabirlerinden fotoğraf sanatçısı Uğur Bulut, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’ne (MAFSAD) konuk oldu.

Ödüllü fotoğrafçı Uğur Bulut’un MAFSAD Fehmi Kolçak Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirdiği fotoğraf gösterisi izleyicilerden tam not alırken, Bulut programda Anadolu’nun farklı yerlerinde çektiği görsel gücü yüksek fotoğrafları katılımcıların beğenisine sundu. 

Fotoğraflarında insan öğesinin çok önemli olduğunu ve insan unsurunun fotoğrafa anlam ve hareketlilik kattığını belirten Bulut, fotoğrafçılığa nasıl başladığını, fotoğraf çekerken nelere dikkat ettiğini ve fotoğrafa bakış açısını anlattı.

Bulut, programda yaptığı konuşmada, “Fotoğrafta iletişim önemli. Buna özellikle dikkat etmek gerekiyor.  Fotoğraf çekmeye başlamadan önce insanlarla iletişim kurup onlarla tanıştıktan sonra ve kendimi anlattıktan sonra deklanşöre basıyorum. Bu sayede daha samimi ve doğal fotoğraflar çekebiliyorum. Anadolu’nun her yerini gezdim. Birçok fotoğraf yarışmasına katıldım. Bu yarışmalarda birçok insanla tanışma fırsatım oldu. Doğru iletişim sayesinde istediğim sonuçları elde ettim.  Tabi sonrasında da bu insanlarla iletişimim devam ediyor. Bunu da, fotoğrafın bana kattığı zenginlik olarak görüyorum” dedi.

Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Bulut, MAFSAD Yönetimine nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti.

MAFSAD Yönetim Kurulu üyesi Bayram Ayhan, çekmiş olduğu güzel fotoğraflar ve yapmış olduğu güzel sunum için Fotoğrafçı Uğur Bulut’a teşekkür ederek günün anlamına binaen plaket takdim etti.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim