• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 16 °C

TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NDE OKUR-VELİ- YAZAR BULUŞMASI

08.05.2024 12:35
TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NDE OKUR-VELİ- YAZAR BULUŞMASI
Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler bölümünde görev yapan akademisyen, yazar Dr. M. Serhat Semercioğlu, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi'nde öğrenim gören öğrenci velileriyle buluştu.

TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NDE OKUR-VELİ- YAZAR BULUŞMASI

Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler bölümünde görev yapan akademisyen, yazar Dr. M. Serhat Semercioğlu, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi'nde öğrenim gören öğrenci velileriyle buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulaması kapsamında Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri Büşra Ferah ve Goncagül Bekar koordinesinde "Okuyoruz, Tanışıyoruz, Tartışıyoruz" adlı söyleşi programı düzenledi.

Gümüşhane Üniversitesi Torul Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler bölümünde görev yapan akademisyen, yazar Dr. M. Serhat Semercioğlu’nun Sola Yayınlarından çıkan ve 2022 yılında Uluslararası Edebiyat, Kültür ve Sanat Gazetesi “Book Culture Art Times (BCA)” tarafından “En İyi Hikâye (Psikoloji)” dalında “Altın Kalem Ödülüne” layık görülen “Her Şey Aile ile Başlar” adlı kitabını velileri ile buluşturan Fen Lisesi öğrencileri sonrasında da kitabın yazarı Dr. M. Serhat Semercioğlu ile velilerini okulun konferans salonunda buluşturdu.

Dr. M. Serhat Semercioğlu “Müzik Her Zaman Onunla, Elektronik Emzik ve Mavi Balina Sendromu, Bu Hayatı O Seçmedi, Zorbalık Her Yerde, Unutulmuş Çocuk ve Dört Tarafında Dağlar Var” adlı altı bölümden oluşan kitaptan seçkiler ile “Anne- Baba- Çocuk” ilişkilerinin nasıl sağlıklı bir temele oturabileceği, çocukların özellikle okul dönemlerinde psikolojik sağlamlıklarının nasıl sağlanabileceği, öğrencilerin ve günümüzde hemen herkesin hayatına giren internet ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken noktaları velilerle paylaştı.

Ebeveynleri yakından ilgilendiren güncel konuların etkileşim içinde konuşulduğu söyleşi sonunda öğrenci velileri programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Semercioğlu'nun sunumunun ardından teşekkür konuşması yapan okul müdürü Mehmet Akif Odabaş, “En kıymetlilerimiz olan evlatlarımızı her alanda sağlıklı bir şekilde yetiştirmek hepimizin gayretidir. Akademik donanımın yanında sağlıklı bir psikolojik gelişim hem öğrencilerimiz hem geleceğimiz için çok önemlidir. Bu anlamda değerli zamanını bize ayırarak birbirinden önemli konularda bizleri aydınlatan Hocamıza şahsım ve okulum adına teşekkür ederim” dedi. 

Program sonunda okul müdürü Mehmet Akif Odabaş tarafından akademisyen yazar Dr. M. Serhat Semercioğlu’na günün anısına plaket takdim edildi. Ardından kitaplarını imzalayan yazar veli ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim