• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

TUNÇ’TAN OLAY’A ZİYARET

30.07.2021 13:27
TUNÇ’TAN OLAY’A ZİYARET
Danıştay ve Uyuşmazlık Mahkemesi Üyesi Aydemir Tunç beraberinde İşadamı Mümtaz Tunç ve İşadamı Ali İsmail Daltabanla birlikte gazetemiz Olay’ı ziyaret etti

TUNÇ’TAN OLAY’A ZİYARET

Danıştay ve Uyuşmazlık Mahkemesi Üyesi Aydemir Tunç beraberinde İşadamı Mümtaz Tunç ve İşadamı Ali İsmail Daltabanla birlikte gazetemiz Olay’ı ziyaret etti

Danıştay ve Uyuşmazlık Mahkemesi Üyesi Aydemir Tunç ve beraberindeki heyet, ziyarette Gazetemiz Medya Danışmanı Hasan Pir, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rüveyda Usta, muhabirlerimiz Abuzer Yapar ve Tuğba Şeyhoğlu ile bir süre Türkiye ve Gümüşhane gündemi ile alakalı görüş alış verişinde bulundular.

Gazetemiz Medya Danışmanı Hasan Pir, Danıştay ve Uyuşmazlık Mahkemesi Üyesi Aydemir Tunç’a ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AYDEMİR TUNÇ KİMDİR?

09.07.1967 tarihinde Gümüşhane'de doğdu. Gümüşhane lisesini bitirdi, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 1989 yılında, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2015 yılında mezun oldu.

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde "İdari Para Cezaları" başlıklı tez çalışmasıyla yüksek lisans eğitimini tamamladı. Erzurum ve Konya İdare Mahkemesi Üyeliği, Kırıkkale Bölge İdare Mahkemesi Üyeliği, Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Üyeliği ve Ankara İdare Mahkemesi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İnsan Hakları ve Temel Özgürlüklerle ilgili eğitim çalışmaları ve yayımlanmış makaleleri bulunuyor.

14.12.2014 tarihinde Danıştay Üyeliğine seçilmiş olup, aynı zamanda 18.05.2018 tarihinde seçildiği Uyuşmazlık Mahkemesi Asıl Üyeliği görevini de sürdürmektedir.

İngilizce bilen Tunç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim