• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

Travel Turkey Türizm’ fuarında Gümüşhane Rüzgarı

09.12.2016 15:15
Travel Turkey Türizm’ fuarında Gümüşhane Rüzgarı
Ramada Otel Gümüşhane yöneticisi Zekai Araz, Ramada’nın Gümüşhane’ye açılmasına dair güzel tepkiler aldığını, seyahat acentelerinin artık Gümüşhane’yi tur programlarına alabileceklerini söyledi.

İzmir de bu yıl 10’uncusu düzenlenen "Travel Turkey Türizm Fuarı"na 63 ülke ve 35 binden fazla katılımcı iştirak etti. Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün öncülüğünde fuara davet edilen Ramada Otel Gümüşhane yöneticisi Zekai Araz, Ramada’nın Gümüşhane’ye açılmasına dair güzel tepkiler aldığını, seyahat acentelerinin artık Gümüşhane’yi tur programlarına alabileceklerini söyledi.

İzmir’de düzenlenen ‘Travel Turkey ’ turizm fuarına Gümüşhane’den birçok yerel firma katılarak Gümüşhane’nin tanıtımına katkıda bulunuyor. Pestil-Köme’den sirona, kuymaktan kuşburnuna kadar birçok yerel tatların sergilendiği fuarda Gümüşhane stantlarına ilgi oldukça büyük. Gıda sektörü dışında bir o kadar ilgi çeken başka bir sektör temsilcimiz ise Ramada Otel Gümüşhane oldu.

 Arazlar A.Ş. yönetim kurulu başkanı Zekai Araz fuar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Bu fuar İzmir’de düzenlenen Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından bir tanesi. ‘Travel Turkey’. Oteller ve turizm bölgelerinin tanıtımının yapıldığı bu fuarda ana sponsorluğu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üstlenmiştir. Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu bir standa yer alarak kendimize ait görseller kullanıp, Ramada Gümüşhane’yi burada tanıtıyoruz. Bu fuar 8 Aralık - 11 Aralık arasında toplam 4 gün sürecek. Fuar yerli ve yabancı seyahat acenteleri ve bireysel olarak seyahat eden turizm grupları ve turizmle ilgisi olan her sektöre hitap etmektedir. Fuar alanımızda turizm acentelerinin stantları var, yerel ürünler satan firmalarımızın stantları var, burada gelip yöreler kendilerini anlatıyor, oteller kendilerini tanıtıyor, seyahat acenteleri kendi tanıtımlarını yapıyor, kısaca otelcilerle turizm alıcılarını buluşturan bir fuar.”

Ramada Otel Gümüşhane olarak Gümüşhane’nin yöresel ve yerel birçok değerini stantlarında misafirlerle buluşturduklarını dile getiren Araz, sözlerine şöyle devam etti; “Ramada Gümüşhane standında Gümüşhane’nin yöresel ve yerel tatlarını ikram ediyoruz. Bölgenin pestilini, kömesini ve bölgede yetişen ürünleri burada fuara katılan misafirlere ikram ediyoruz, Gümüşhane’nin fotoğraflarını duvarlarımıza yerleştirdik onları izleyicilerle buluşturuyoruz, ek olarak bir tanıtım filmi hazırladık, hem Ramada Oteli hem Gümüşhane’nin turizm değerlerini hem de Arazlar Grubu içeren bir gösterim sunuyoruz misafirlerimize. Bunlarla da görsel olarak tanıtım yapıyoruz.”

Ramada Otel’in fuarda ilgi odağı olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Araz; “Fuara katılan misafirlerimiz Ramada gibi global bir markanın Gümüşhane’ye yatırım yapmasına şaşırıyorlar ve seviniyorlar, ‘Ramada Gümüşhane’ye de mi geldi?’ diyerek şaşkınlıklarını ve sevinçlerini dile getiriyorlar. Kısaca Ramada’nın Gümüşhane’ye açılmasına dair güzel tepkiler alıyoruz. Seyahat acenteleri ise  Gümüşhane bölgesinde konaklama problemi olduğu için tur güzergahlarına Gümüşhane’yi katmadıklarını fakat artık böyle bir otel olduğuna göre gelecek dönemlerde gönül rahatlığı ile Gümüşhane’yi tur programlarına dahil edebileceklerini ifade ediyorlar” diye konuştu.

Araz; ”Bu fuarda bize destek olan Gümüşhane Valiliğimize ve İl Kültür Turizm Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yerel basına da göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ramada Otel Gümüşhane yatırımınında şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. ı.

Fuara Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Arazlar A.Ş. yönetim kurulu başkanı Zekai Araz ve çok sayıda Gümüşhaneli hemşerimiz katıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ESKİ RAMAZANLAR09 Mayıs 2019 Perşembe 12:51
  • MİNİK TEMACILARA EKOLOJİ ANLATILDI18 Ekim 2018 Perşembe 13:55
  • TARİH GÜNYÜZÜNE ÇIKIYOR17 Eylül 2018 Pazartesi 17:24
  • TURİZM'DE BAYRAM BEREKETİ27 Ağustos 2018 Pazartesi 11:28
  • HORONA DOYDULAR24 Temmuz 2018 Salı 10:31
  • GÖRSEL ŞÖLEN İLGİ ÇEKİYOR19 Temmuz 2018 Perşembe 14:20
  • HER ŞEY GELECEK NESİLLER İÇİN19 Temmuz 2018 Perşembe 14:17
  • GEÇMİŞTEN BU GÜNE CEMAATLER17 Temmuz 2018 Salı 19:02
  • KARDEŞLİK BAĞLARINI FUTBOL İLE KURDULAR15 Temmuz 2018 Pazar 15:45
  • SULTAN SOFRASI YENİLENDİ20 Haziran 2018 Çarşamba 11:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim