• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • Gümüşhane : 14 °C
  • Trabzon : 13 °C

TORULLU HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

02.04.2019 11:26
TORULLU HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR
Resmi olmayan sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Torul Belediye Başkanı seçilen Evren Evrim Özdemir, yaptığı teşekkür konuşmasında ‘Torul için ne gerekiyorsa sonuna kadar onu yapacağız’ dedi.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından MHP seçim koordinasyon merkezinden Atatürk caddesi, Transit caddesi üzerinden Hükümet Konağı önüne kadar slogan ve tekbirlerle yürüyen yaklaşık bin kişilik grup Bulut Sefa Düğün Salonunda buluştu.

Bize Oy Veren Herkese Teşekkürler

Burada partililere seslenen Özdemir, çok yorucu bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, “Bu süreçte değerli ilçe başkanıma, kadın kolları başkanıma, ülkü ocakları başkanıma, bütün ülkücü kardeşlerime, bize oy veren AK Partili, CHP’li, İyi Partili bütün Torullu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Torullu Herşeyin En İyisine Layıktır

Belediyeciliğin bir nöbet işi olduğunu ve şimdi nöbeti kendilerinin devraldığını kaydeden Özdemir, “Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Bayrağı biz devraldık. Bu bayrağı bir ülkücüye yakışır bir şekilde devam ettireceğiz. Hedefimiz Torul’a çok güzel hizmetler yapmaktır. Hiçbir zaman ayrıştırıcı olmayacağız, adaletsiz olmayacağız, Torul için ne gerekiyorsa sonuna kadar onu yapacağız. Kesin sonuçlar açıklanıp, mazbatamızı elimize aldıktan sonra Torul için gece gündüz demeden çalışacağız. Torullu herşeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Nidai Başkana Teşekkür

Yeni başkan Özdemir, Torul Belediye Başkanı 2014 ve 2019 yılları arasında hizmet veren AK Partili Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’na da teşekkür ederek, “Torulumuza hizmet veren, sağlık sorunları nedeniyle Belediye Başkan adaylığından çekilen Nidai Köroğlu’na Torulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim