• BIST 8860.44
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

TORUL'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR: HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

08.07.2024 12:54
TORUL'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR: HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, yıllardır ilçenin en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz çalışmalarına başlanacağını duyurdu. Başkan Özdemir, müjdeli haberi kıymetli hemşehrileriyle paylaşarak, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da doğalgaz

TORUL'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR: HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, yıllardır ilçenin en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz çalışmalarına başlanacağını duyurdu. Başkan Özdemir, müjdeli haberi kıymetli hemşehrileriyle paylaşarak, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da doğalgaz çalışmalarının resmi olarak başlayacağını bildirdi.

Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, yıllardır ilçemizin en büyük sorunlarının başında gelen ve hepinizin beklediği doğalgaz çalışmalarına 8 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da başlıyoruz. İçme suyu hayalini gerçeğe dönüştürdükten sonra, şimdi de yeni ve en önemli hizmetimiz olan doğalgaz çalışmalarına başlıyoruz.” dedi.

Doğalgaz çalışmalarının başlamasında emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz'a, Milletvekillerimiz Sn. Musa Küçük ve Celalettin Köse'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Torulumuz için, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, tüm halkı bu önemli anı paylaşmak üzere davet etti: “Pazartesi günü saat 10.00'da tüm halkımızı Çim Saha yanına davet ediyorum.”

Doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte, Torul'da yaşam kalitesinin artması ve vatandaşların daha konforlu bir yaşama kavuşması hedefleniyor. Bu önemli hizmetin, ilçenin geleceği için büyük bir adım olduğu belirtiliyor. Başkan Özdemir, Torul'un her alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim