• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 14 °C

TORUL'DA BÜYÜK İFTAR

29.05.2018 13:29
TORUL'DA BÜYÜK İFTAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27.dönem Milletvekili Adayları Musa Küçük ve Akın Üstün, Torul ilçesinde vatandaşlarla buluştu, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27.dönem Milletvekili Adayları Musa Küçük ve Akın Üstün, Torul ilçesinde vatandaşlarla buluştu, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Küçük ve Üstün, İl Başkanı Nadim Aydın, Torul İlçe Başkanı Temel Özcan ve Ülkü Ocakları mensuplarıyla ilk olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Akşam saatlerinde ise Torul MHP ilçe başkanlığı ve ilçe Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar programında ise adaylar mahalle ve köy muhtarlarının büyük bir kısmı ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut’un da katıldığı programda İlçe Başkanı Temel Özcan’ın teşekkür konuşmasından sonra konuşan İl Başkanı Nadim Aydın Cumhur ittifakının ülkenin bekası için öneminden bahsederken ABD’nin ve Avrupa’nın emellerinden bahsetti.

“Biz önce ülkemizin, devletimizin bekası diyor, bu birlikteliğe önem veriyor ve bunun için de Cumhur İttifakına bütün gücümüzle çalışıyoruz” 

Programda konuşan MHP Milletvekili Adayı Musa Küçük, “Son 3 yılda bu ülkenin başına gelenler başka bir ülkenin başına gelse o ülke yerle bir olurdu. Eğer biz yerle bir olmamışsak siyasi liderlerimizin bir araya gelmesinden, birlikte olmasından, siyasi kaosa müsaade etmemesinden kaynaklanıyor. Bunun için Cumhur İttifakının kıymetini bilmemiz ve iyi anlatmamız lazım. Biz belki evimize ekmek götürmekte zorluk çekebiliriz, demokraside sıkıntılarımız olabilir ama ülkemiz elden giderse hiçbirinin bir anlamı ve kıymeti kalmaz. Bunun için biz önce ülkemizin bekası diyoruz, devletimizin bekası diyoruz ve bu birlikteliğe önem veriyoruz. Bunun için biz Cumhur İttifakına bütün gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımızın omuz vermesiyle Cumhurbaşkanlığında adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Torul temaslarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Küçük, halkın, esnaf ve kurumların ilgi ve alakasının memnuniyet verici olduğunu kaydederek, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim