• BIST 9476.65
  • Altın 2505.594
  • Dolar 32.5977
  • Euro 34.7878
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

TORUL VE ŞİRAN HALKBANK ŞUBELERİ İSTİKRARIN ÜRÜNÜDÜR

25.12.2013 14:01
TORUL VE ŞİRAN HALKBANK ŞUBELERİ İSTİKRARIN ÜRÜNÜDÜR
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN yaklaşık iki ay önce Kelkit ilçesinden sonra Torul ve Şiran ilçelerinde Halkbank şubelerinin açılması için onayların alındığı belirtmişti.

 

Milletvekili AYDIN “ Bugün de yaptığı açıklama da Torul ve Şiran ilçelerinde Halkbank şubelerinin hizmete girmesinin ardından hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili AYDIN Torul ve Şiran ilçelerinde açılan Halkbank Şubelerinin AK Parti hükümetleri ile İstikrarlı ve Güvenli Büyümenin yansıması olduğunu ifade  etti. Milletvekili AYDIN açıklamasında“ 2001 krizinin ardından Tüm yurdumuzda olduğu gibi Gümüşhane’mizde de banka şubeleri birer birer kapılarına kilit vurmuş ve şehrimizi terk etmiş hemşehrilerimiz hizmetlerden mahrum bırakılmıştı. 2002 yılından itibaren Milletin teveccühü ile İktidara gelen AK Parti hükümetimiz her yıl bir öncesine göre daha güçlü daha refahı ve kalkınmayı ön planda tutan Bütçeleri hayata geçirmiştir.

AK Parti'den önce yüzde 63 olan devletin borçlanma faizi şimdilerde yüzde 6'lara kadar düşmüştür. Gezi Parkı olaylarında ise bu rakam yüzde 4,5lara kadar düşmüştü. Türkiye sadece faizlerdeki düşüşten son 11 yılda 642 milyar lira tasarruf etmiştir. Bu çok az sayıda kişinin eline geçen faiz geliri, 642 milyar lira, eğitim, sağlık hizmetleri, yatırımlar, yol, baraj olarak memlekete milletimizin emrine dönmüştür.

2000 li yılların başında borç batağına saplanan 46 milyar dolar civarında görev zararı yazan Kamu Bankalarından sadece Halk Bankasının değeri bugün 25 milyar dolar tutarına erişmiştir. Ancak ne yazikki son günlerde girişilen kirli operasyonlar ile son bir hafta da Halk Bankasının değer kaybı 1 milyar 625 milyon dolar tutarındadır. Bankalar zarar etsin ve vatandaşın hizmetinden çekilsin diye ellerini ovuşturanlara 11 yıldır olduğu gibi Millet gereken cevabı her zamankinden daha yüksek sesle vereceğinden şüphe duymuyorum. Bu yüksek ekonomik başarı neticesinde memleketimizde kapanan bankalar tekrar açılır hale getirilmiştir.

Kelkit ilçemizde geçtiğimiz aylarda  Halkbankası şubesinin açılması ile Banka şubesi  5 e yükseltirmiştir. Gümüşhane Merkez de 10 a yakın Banka şubesi hizmet verilmektedir. Torul ve Şiran ilçelerimizde de Halkbank şubeleri hizmete başlamıştır. Ancak  bu istikrarın ve güvenin devamı ile diğer ilçelerimizde de şubelerin açılması mümkündür.

 Bizim derdimiz millete Hizmetkar olmaktır. Dikleşmeden dik durarak, bütün kirli operasyonlardan daha da güçlenerek çıkıp Gümüşhanemize, Ülkemize ve Dünya’ya Aydınlık yarınlar, umut dolu sabahlar müjdelemeye hiçbir ayrım gözetmeden her bir vatandaşımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim