TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İLK “K” BELGESİ

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye Odalar Birliğimiz ve Ulaştırma Bakanlığı nezdinde yaptığımız taleplerimiz ve verilen yetkiye istinaden Odamızdan ilk K yetki belgesi verilmiştir.
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Gümüşhane insanına hizmetin yerinde verilmesi için göstermiş olduğumuz azimli çalışmalardan birinin daha sonucunu almanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Odamıza verilen yetkiye istinaden Odamız üyesi olan HANIMAĞA TEMİZLİK, YÖRESEL GIDA,YEMEK PİŞİRME DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ müdürü Nazife DABAĞ’ın talebine istinaden şirkete ait araçlarına K yetki belgesi verilmiştir. Hayırlı olsun.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler






ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim