• BIST 10739.57
  • Altın 2512.416
  • Dolar 32.1816
  • Euro 34.9689
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

TEVECCÜH HİZMET OLARAK DÖNECEK

14.12.2015 14:00
TEVECCÜH HİZMET OLARAK DÖNECEK
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane ile ilgili projelerin Ankara’da masaya yatırıldığını söyledi. Pektaş, teveccüh hizmet olarak dönecektir” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane ile ilgili projelerin Ankara’da masaya yatırıldığını söyledi. Pektaş, teveccüh hizmet olarak dönecektir” dedi.

Pektaş, gazetemize yaptığı açıklamada, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde, Gümüşhanelilerin, AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini, her üç Gümüşhaneliden ikisinin AK Parti’ye oy verdiğini belirtti.

AK Parti’ye gösterilen bu teveccühün, Gümüşhane’ye büyük yatırım ve hizmetlerle döneceğini ifade eden Pektaş, “Milletvekili arkadaşım Hacı Osman Akgül ile birlikte seçim sonrası ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi, Gümüşhane’nin hizmette eksik kalanlarının nasıl tamamlanacağı konusunda sürekli olarak bir araya geldik. Eksik kalan yatırımların tamamlanması, yeni yeni hizmetlerin ve yatırımları ilimize gelmesi için sıkı bir işbirliği içerisinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan ve Teşkilat Birlikteliği

Pektaş, seçim sonrası başta Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile sürekli istişare halinde olduklarını, il, ilçe, belde ve köylerin, mahalleler kalıncaya kadar ihtiyaçlarını teker teker görüştüklerini vurguladı.

Sorunları Biliyoruz

Gümüşhane’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Pektaş, şöyle devam etti:

“Sorunları çözmek, ihtiyaçları gidermek, 13 yıl nasıl ki, AK Parti’ye nasip olmuşsa, yeni dönemde de sorunları çözmek, ihtiyaçları gidermek yine bizlere nasip oldu. Gümüşhaneli hemşerilerimizden aldığımız büyük bir güçle çalışmalarımıza zaman geçirmeden başladık. Gümüşhaneli hemşerilerimizin güvenlerini sarsmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Bakan Işık İle Toplantı

Pektaş, Ankara’da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la toplantı yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Gümüşhane’den gelen belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız ve diğer heyetlerle birlikte Gümüşhaneli hemşerimiz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la birlikte toplantı yaptık. Ankara’da Gümüşhane’nin sorun ve ihtiyaçlarını masaya yatırdık ve teker teker görüştük.”

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Bakan Işık’la yapılan toplantının çok yararlı geçtiğini anlatan Pektaş, şunları söyledi:

“Bakanımız Sayın Işık, Ankara’ya gelen Gümüşhaneli heyeti yemekli bir toplantıda bir araya getirdi. Sayın Işık, toplantıda öncelikle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Gümüşhane’deki birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu ifade ettiler. Milletvekilleri ile bütün teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerektiğini söylediler. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın hizmetleri de Gümüşhane’ye beraber getireceğinden kimsenin şüphesi olmaması kanaati oluştu.”

Çözüm Daha Kolay Olacak

Birlik ve beraberliğin tüm sorunların üstesinden geleceğini ifade eden Pektaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bundan sonra Gümüşhane’ye yapılacak hizmet ve yatırımları hep birlikte masaya yatırıp, sorunları birlikte çözeceğiz. Gümüşhane için çok önemli projelerimiz var. Çözülemeyecek sorun bizim için yoktur. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.”

Aralık’ta 4 İhale

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Pektaş, Aralık ayı içerisinde dört ihalenin gerçekleştirileceği müjdesini vererek, şöyle konuştu:

“Özellikle bu ay içerisinde Kelkit ilçemizde dört önemli ihalemiz var. Kelkit Çayı’nın kalan ıslah çalışmasının ihalesi 17 Aralık’ta ihale edilecek. 21 Aralık’ta ise Kelkit ve Köse ilçemiz için büyük önem taşıyan, sulu tarıma geçişte yöreyi sulama imkanı sağlayacak Sadak Barajı’nın sulama kanalları ihalesini yapacağız. Yine Kelkit ilçemize Çamur köyünden geçen derenin 23 Aralık’ta da onun ihalesi yapılacak. Ancak daha da önemlisi 28 Aralık’ta Çamur Köyü Barajı’nın ihalesidir.”

Sürekli Yeni Projeler Üretilecek

Pektaş, açıklamasının sonunda da yeni yeni projelerin hayata geçirileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Yollarımız, hava alanımız, yapılması ne gerekiyorsa hepsinin projesi yapıldı, yapılıyor. Yeni yeni projeler yaparak, Gümüşhane’nin neye ihtiyacı var ise tümü birer birer giderilecek. Gümüşhaneli hemşerilerim hizmetin en iyisine layıktır. Bizler, bize gösterilen teveccühü asla boşa çıkarmayacağız. Verilen her oy Gümüşhane’ye hizmet olarak dönecektir.”

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim